Újabb férfi fenyegetőzött a háza felrobbantásával

2023. szeptember 22. 10:11

Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

2023. szeptember 22. 10:11

Az esztergomi robbantás másnapján 17 óra körül érkezett bejelentés, miszerint Kisbajcson egy férfi a háza felrobbantásával fenyegetőzik. A Police.hu-n közreadott tájékoztatás szerint Kisbajcson egy férfi a háza felrobbantásával fenyegetőzik.

Ezt is ajánljuk a témában

A rendőrök azonnal a megadott címre mentek, és a háza előtt elfogták a 48 éves elkövetőt. Az ingatlanon az egyenruhások a szükséges intézkedéseket megtették, robbanás nem történt.

A kisbajcsi férfit a rendőrök a Győri Rendőrkapitányságon előállították, ahol ellene – őrizetbe vétele mellett – közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás.

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép a tragikus esztergomi robbantás helyszínén készült. Fotó: MTI/Máthé Zoltán


 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2023. szeptember 22. 15:09
A magas házakból kiugró nyomorgók,a rendszer által zsarol elszegényített jogfosztott emberek- -Orbán bűne -szégyene!21. század Magyarországa egy zsarnok által terrorizált nemzet.Orbán megtámadta a honi nemzetet!
KBA98
2023. szeptember 22. 12:26
Akkor kapásból le kell lőni!
ipolypart2
2023. szeptember 22. 11:54
Egy bolond százáat csinál. Megint igaza van a magyar közmondásnak.
anegy_
2023. szeptember 22. 11:46
Nem értek hozzá, csak az első gondolatom az volt, hogy hagyni kell, robbantsa fel magát. De, ki(k), mi van körülötte, kinek árthat magán kívül? Másik gondolatom, hogy ki kell lőni (altatólövedékkel), mint egy veszett kutyát! Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!