Esztergomi robbantás: két kisgyermek maradt árván

2023. szeptember 21. 14:51

Az egyik sérült még mindig élet-halál között lebeg sajtóhírek szerint.

2023. szeptember 21. 14:51
null

Szerda életét vesztette a Terrorelhárítási Központ egyik kommandósa, miután J. László –aki szintén meghalt– magára robbantotta az esztergomi házát. A tragédia során 11 ember sérült meg, a Bors információi szerint az egyik sérült olyan súlyosan megsérült, hogy jelenleg is küzdenek az életéért az egyik, meg nem nevezett egészségügyi intézményben. A TEK-et azután hívták ki szerdán napközben, hogy a szomszédok beszámolója szerint J. László őrjöngve fenyegetőzni kezdett.

Ezt is ajánljuk a témában

A helyszínre ment túsztárgyaló is, aki szintén súlyosan megsérült a robbantás során. A TEK emberei este hét óra magasságában próbáltak behatolni az ingatlanba, ám akkor az egész ház felrobbant. Azóta kiderült, az elkövető benzinnel fellocsolta a házat és több gázpalackot is felrobbantott. 

A hozzá legközelebb álló, első beavatkozóként belépő TEK-es azonnal életét vesztette –írja a lap, mely szerint egy fiatal férfi volt az áldozat, aki után két kisgyermek maradt árván, egyikük pár hónapos. A Bors azt írja, hogy a házba behatoló csapat minden tagja megsérült, köztük négyen súlyosan, míg hármójuk állapota válságos. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az egység fiatal hősi áldozatát az egész ország és a rendőrtársadalom egy emberként gyászolja. 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burg_kastL71-C
2023. szeptember 22. 09:22
Feláldoztak egy fiatal értékes életet egy értéktelenért a polkorrektség oltárán. Túsztárgyalás ? Ki volt a túsz ? Nem ki, hanem mi, ... a gázpalackok.
zsolti123
2023. szeptember 21. 23:57
"A FÉRFI CSAPDÁBA CSALTA A RENDŐRÖKET" - nem fordítva kellett volna? Csak kérdezem. A "protokoll szerint jártak el és ugyanígy tennének máskor is" 4 órán keresztül beszéltek a lelkére. Ez nem volt elég idő a helyzet felmérésére és a helyzethez igazodó taktikára? Nem vot túsz sem, kb 20-30 féle jobb taktikát ki lehetett volna találni
JohnnyBeGood
2023. szeptember 21. 22:47
Vezetői hiba ! Megint ! Sokadszor ! Milyen vezetőképzés zajlik a rendőri és katonai felsőoktatásban? Hullanak a rendőreink és a katonáink. Mind az ostoba vezetők miatt
lájkbajnok
2023. szeptember 21. 19:13
Pintér gondolom nem mond le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!