Esztergomi robbantás: két kisgyermek maradt árván

2023. szeptember 21. 14:51

Az egyik sérült még mindig élet-halál között lebeg sajtóhírek szerint.

2023. szeptember 21. 14:51
null

Szerda életét vesztette a Terrorelhárítási Központ egyik kommandósa, miután J. László –aki szintén meghalt– magára robbantotta az esztergomi házát. A tragédia során 11 ember sérült meg, a Bors információi szerint az egyik sérült olyan súlyosan megsérült, hogy jelenleg is küzdenek az életéért az egyik, meg nem nevezett egészségügyi intézményben. A TEK-et azután hívták ki szerdán napközben, hogy a szomszédok beszámolója szerint J. László őrjöngve fenyegetőzni kezdett.

Ezt is ajánljuk a témában

Kiderült: ő volt az esztergomi robbantó!

A masszőrként dolgozó J. László magára robbantotta a házát, egy TEK-es meghalt, több rendőr és tűzoltó is súlyosan megsérült.

A helyszínre ment túsztárgyaló is, aki szintén súlyosan megsérült a robbantás során. A TEK emberei este hét óra magasságában próbáltak behatolni az ingatlanba, ám akkor az egész ház felrobbant. Azóta kiderült, az elkövető benzinnel fellocsolta a házat és több gázpalackot is felrobbantott. 

A hozzá legközelebb álló, első beavatkozóként belépő TEK-es azonnal életét vesztette –írja a lap, mely szerint egy fiatal férfi volt az áldozat, aki után két kisgyermek maradt árván, egyikük pár hónapos. A Bors azt írja, hogy a házba behatoló csapat minden tagja megsérült, köztük négyen súlyosan, míg hármójuk állapota válságos. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Úgy volt vele, hogy pusztuljanak a rendőrök, és ha kell, akkor velük hal ő is” – kriminológus a Mandinernek

„Az állam elől nem lehet elbújni” – húzta alá Németh Zsolt.

Az egység fiatal hősi áldozatát az egész ország és a rendőrtársadalom egy emberként gyászolja. 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik