„Túlélőhely” – megdöbbentő szöveggel árulta házát az esztergomi robbantó

2023. szeptember 22. 18:01

A vidéki ingatlan hirdetésében hemzsegnek az összesküvés elméletek.

2023. szeptember 22. 18:01

Szerda este rázta meg a közvéleményt az esztergomi robbantás ügye, melynek során a TEK egy munkatársa és maga az elkövető is életét vesztette. Mint ismert, a Terrorelhárítási Központ munkatársai a rendőrséggel közösen azért szálltak ki a Komárom-Esztergom vármegyei város ritkábban lakott részére, mert egy férfi szerda délutántól folyamatosan azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a házát. A szavakat, pedig tettek követték. A robbantásban maga az elkövető és a TEK egy munkatársa is életét vesztette.

„Túlélőhely”
Újabb információk láttak napvilágot az esztergomi robbantóról – derül ki a Blikk pénteki írásából. A lap tájékoztatása szerint az esztergomi robbantó ingatlanját is szokatlan módon próbálta értékesíteni.

Hirdetésében többek között „túlélőhelynek” minősítette azt, valamint kiemelte, szerinte már csak azért is előnyős választás lehet, mert szerinte „a nagyvárosokban (és a kisebbekben is) hamarosan élhetetlen lesz a környezet”.

Nem lesz villany, gáz, víz, fűtés, és más közszolgáltatás, vagy nem fogod tudni megfizetni.

 Nem lesz élelmiszer és ivóvíz, meg úgy általában semmi” – írta a hirdetésben.

A hirdetés szövegét változtatások nélkül közöljük:

„Túlélőhely (nagy ház nagy telekkel) most még olcsón eladó! Most, míg még ér valamit a lakótelepi vagy sorházi lakásod és még pénzed is maradhat a túléléshez szükséges dolgok beszerzéséhez, ha ezt most megvásárolod akár a családod, akár több család vagy közösség részére. Miért kellene ezt tenned?
Mert a nagyvárosokban (és a kisebbekben is) hamarosan élhetetlen lesz a környezet. Nem lesz villany, gáz, víz, fűtés, és más közszolgáltatás, vagy nem fogod tudni megfizetni. Nem lesz élelmiszer és ivóvíz, meg úgy általában semmi. Utcai bandák fogják uralni a város bizonyos részeit folyamatos harcban állva egymással és a fegyvertelen lakossággal.
Az állami terror miatt a saját lakásodat nem hagyhatod majd el anélkül, hogy ki ne tennéd magad az embertelen retorzióknak, mint ahogy azt az elmúlt két évben már bevezető szinten megtapasztalhattad! Persze ahogy haladnak majd az események és egyre több ember ébred rá, hogy menekülni kell, a lakásod értéke rohamos tempóban kezd majd közelíteni a nullához, és akkor már késő lesz cselekedni! Most még úgy gondolod, hogy a most még meglévő munkád (jövedelmed), a barátaid, a rokonaid, a megszokott környezet és a város nyújtotta előnyök miatt ez esztelenség lenne, de hamarosan be kell majd látnod, hogy elszalasztottad a pillanatot, és most már késő! Miért érdemes megvenni ezt a házat ? Egy ötszáz fős kistelepülésen van, ahol gazdálkodhatsz, és egy elég nagy területen relatíve békében élhetsz. Van elegendő ivóvíz (a településen ásványvíz-palackozó üzem működik), a közbiztonsággal sem lesz gond. A falut több száz hektárnyi erdő veszi körbe, tehát van elég vad (élelem) és tüzelő.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Blikk/Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. október 05. 13:14
Amúgy zseniális szöveg
backsplash
2023. szeptember 27. 18:18
Ilyen, amikor valaki belebetegszik, hogy kisfaszú.
Nehidd El
2023. szeptember 22. 19:52
Nem skizó volt ez, csak már beárazta, hogy előbb-utóbb nyer a dollárbaloldal.
google-2
2023. szeptember 22. 19:49
Neki már ilyesfajta gondjai nem lesznek. Kár, hogy mást/másokat is magával rántott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!