Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője nem utazhat az Egyesült Államokba

2023. szeptember 13. 15:02

Kész szerencse, hogy azért a vízummentesség még érvényben van a két ország között.

2023. szeptember 13. 15:02
SZÖLLŐSI György
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Két hónapja az USA azzal fenyítette Magyarországot, hogy -a Politico és a Telex megfogalmazásában – szigorúan korlátozta a Magyarországról érkezők vízummentességét. Mai hír, hogy Szöllősi György a Nemzeti Sport főszerkesztője nem utazhat az Egyesült Államokba, mert az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége megtagadta tőle a vízumot, a külügyminisztérium hivatalos vízum iránti kérelme ellenére. Kész szerencse, hogy azért a vízummentesség még érvényben van a két ország között.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2023. szeptember 14. 09:38
catalina11 2023. szeptember 13. 18:04 Kivárjuk amíg a kuntakinték meg a nikaraguaiak kiszorítják az országból a Mayflower bűnözőinek leszármazottait.
Kozmosz
2023. szeptember 14. 01:58
A vízummentesség csak max 90 nap tartózkodásra szól, Fuckitlosz.
Akitlosz
2023. szeptember 14. 00:08
"Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője nem utazhat az Egyesült Államokba Kész szerencse, hogy azért a vízummentesség még érvényben van a két ország között." :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Így van. A NER kinevezett álnagykövet simliskedni akart a diplomáciai mentességgel. Más egyéb értelme nincsen, hogy macerával vízumot kérjen, amikor vízum nélkül is utazhatna.
caladan
2023. szeptember 13. 22:13
Schiffer bolsevik hazaarulo, remelem teged is kitiltanak hamarosan, te darab szar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!