Orbán Viktor: Helyi bástyák híján az országos politikai csatákat sem lehet megnyerni

2023. szeptember 22. 22:04

A miniszterelnök kijelentette, „mindig is mintának tekintette a Belvárosi Polgári Szalont a polgári körök, klubok, szalonok számára”.

2023. szeptember 22. 22:04

A polgári körök és az erős helyi közösségek szerepét méltatta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Budapesten, Belvárosi Polgári Szalon 20 éves jubileumi találkozóján – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az ünnepi gyűlésen, amelyen Szentgyörgyvölgyi Péter, az V. kerület polgármestere és Rogán Antal korábbi polgármester, a miniszterelnök kabinetfőnöke is részt vett, Orbán Viktor elmondta: 

az egész ország számára példa, ami az elmúlt két évtizedben az V. kerületi Cukor utcában történt, 

„mindenhol ilyen közösségeket kell építenünk; így az ellenfeleink sosem tudnák hazánkat a fejlődési pályáról letéríteni”. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Még mindig jól nézünk ki!” – jubileumi rendezvényen járt Orbán Viktor

A miniszterelnök beszédet is mondott a Belvárosi Polgári Szalon ünnepségén.

Mintaértékű közösség

Hozzátette: mindig is mintának tekintette a Belvárosi Polgári Szalont a polgári körök, klubok, szalonok számára. A Fidesz elnöke utalt arra, hogy a jobboldal 17 éve vezeti az V. kerületet, felidézte a polgári körök megalakulásának időszakát is, méltatva mások mellett Kerényi Imre, Makovecz Imre szerepét e nemzeti közösség létrehozásában. 

A polgári körök nélkül Magyarország sem lehetne az a sikeres és erős ország, amivé vált,

 és a Fidesz sem lenne kormányon – vélekedett Orbán Viktor. Mindennek jelentősége lesz a 2024-es és a 2026-os választáson is, hiszen helyi „bástyák” híján az országos politikai csatákat sem lehet megnyerni – zárta köszöntőjét a pártelnök.

A miniszterelnök vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

(MTI)

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik