Nyárias meleggel indul a hétvége, de már látható, mikor érkezik az igazi, őszi időjárás

2023. szeptember 22. 05:02

Mutatjuk a mikortól várható lehűlés.

2023. szeptember 22. 05:02

Pénteken „egyre több fátyolfelhő szűri a napsütést, de zápor, zivatar csak késő estétől északnyugaton alakulhat ki” – írja hétvégi előrejelzésében a köpönyeg.hu. Mint a lap tájékoztat:

pénteken megerősödik majd a délnyugati szél, de nyárias meleg, 27 és 32 fok közötti hőmérséklet várható, különösen délen.

Szombaton ugyanakkor megnövekszik majd a felhőzet Nyugaton, és sokfelé várható majd eső, zápor, zivatar, akár kiadós mennyiségben is, valamint az ország nyugati részén lehűlés kezdődik, 20 fok alatti csúcsértékkel – teszi hozzá a lap.

A hét zárónapján pedig már erősen felhős időjárásra számíthatunk, és újra többfelé valószínűsíthetjük eső, záporeső kialakulását. „Az északnyugati szél nagy területen lesz erős” – írja a köpönyeg.hu, hozzátéve, hogy

vasárnap már „igazi őszi idő lesz. A hőmérséklet csúcsértéke mindössze 15 és 24 fok között alakul”.

Nyitókép: Képkocka/Köpönyeg.hu

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mocca08
2023. szeptember 22. 06:47
Értem én, hogy jön a lehűlés, de sehol egy "Magyarország nem jogállam", "a Zorbán a hibás", vagy valami? Gyanús ez nekem, felettébb gyanús.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!