Nahát, mik vannak!

2023. szeptember 20. 20:10

Egy ország választott vezetője a saját hazájának érdekeit előbbre helyezi egy másikénál?

2023. szeptember 20. 20:10
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nahát, mik vannak, egy ország választott vezetője a saját hazájának érdekeit előbbre helyezi egy másikénál? 

Hogy lehet ez?! Miként fordulhat elő, hogy nem a globális világértelmező hatalom és etika lebeg a magyar miniszterelnök szeme előtt, hanem annak az országnak az érdeke, melynek első hivatalnoka?!

A kérdés persze költői; a világ 80%-a így gondolkodik és működik, kivéve persze megint a nyugati morállovagok rendje, amely úgy kényszerít(ene) ránk ügyeket, dolgokat, döntéseket, hogy azok következményeiért semmilyen felelősséget nem vállal. És ebben a hazai baloldal tökéletesen illeszkedik!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. október 28. 22:56
Teljes gőzzel előre! dr miniszterelnök! Nincs más út! Piros volt a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra!!
Namond
2023. szeptember 21. 11:14
A miniszterek nem kapnak fizetésemelést, Orbán Viktor bére viszont több mint félmillióval nőtt
nnjohn
2023. szeptember 21. 08:10
Ebből is látszik, hogy ki a választott vezető és ki az, aki külföldi érdekek bábja. A választott vezető a népéért dolgozik, a báb meg a hűbéruráért, egy idegen érdekű oligarcha bagázsért.
bagira002
2023. szeptember 21. 05:00
Orbánék jól tudják üzletben nincs barátság , még hogy fordulhatott elő hogy ukránoktól nem kértek írásbeli engedélyt a búza tovább szállítással kapcsolatban , ezért maradt nyakunkon a mérgezett amerikai nyugati tőkések szemete . Miért nem Orbánék fektették le írásban hitelt adtak szóban a hazug Zelenszkij- nek a magyarok ellenségének . Ursula -Zelenszkij hiteltelen hazug páros ezt Orbánék is tudják , még is magukat hagyták becsapni . Ezt nagy mennyiségű szemetet nem lett volna szabad az országunk át szállítani se . Zelenszkijjel hiába egyeztek volna meg írásban , holott a búza a nyugati tőkés tulajdonú földön termett Ukrajnában , Zelenszkij magáról a felelősséget tovább tolta volna . Magyar kormány a buzgó mócsing segíteni akarással a gazdákat padlóra vágta . Kormány most ukrán engedélyre vár a tovább szállításra ,várhat rá, mi lesz a raktározási díjjal , felemelni akár a gáztranzit díjat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!