Mostantól Kis Ferót és Nagy Grófót hallgatok, és megígérem, nem röhögök azon, hogy Szöllősi Györgyöt nem engedik be Amerikába

2023. szeptember 16. 10:57

Hajrá, Fradi! Hajrá, Magyarország! Találkozunk jövőre, Kötcsén!

2023. szeptember 16. 10:57
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Most derült ki, hogy Friderikusztól kaptam a Táncsics Mihály-díjat

Éppen ideje – így 70 fölött már szinte kötelező – , hogy számot vessek a múltammal, elsősorban is a hibáimmal. Még, hogy hibák! A bűneimről van szó. Sajnos bennem nincs meg az az elszántság, ami hazánk vezetőit jellemzi: a kérlelhetetlen elkötelezettség az igazság mellett. Amikor az ember elbizonytalanodik, az a legjobb, ha Magyar Nemzetet olvas. Ott én például eligazítást kapok a múltamat illetően. Apáti Bence például arra hívja fel a figyelmet, hogy: »Adott egy önmagát AZ értelmiségnek kikiáltó réteg. Igen, Havas, Gálvölgyi, Friderikusz, Alföldi és a többiek.« A Magyar Nemzet főmunkatársának, a mai magyar újságírás kiemelkedő csillagának teljesen igaza van, amikor arra emlékeztet, hogy ez a kártékony réteg ,»komoly szerepet játszott abban, hogy 2002-től 2010-ig az MSZP-SZDSZ-kormány a helyén maradhatott.«  

Így utólag bocsánatot kell kérnem népemtől azért, hogy egy társaságba keveredtem például a Friderikusszal, sőt baráti kapcsolatot tartottam fenn Gálvölgyi Jánossal, meg a Havassal- még jó, hogy Ágnes figyelmeztet, hogy az én vagyok, mert az önimádat, az személyiségem legkártékonyabb eleme. Nem véletlenül írja Apáti Bence azt, hogy senki nem kérdőjelezhette meg következmények nélkül a hozzáértésemet – , »mindenhez is«.

Annak idején, 1999-ben, amikor Hámori József kulturális miniszter átadta nekem a Táncsics Mihály-díjat, én azt hittem, hogy ezt Orbán Viktor kormánya ítélte nekem. Most a Magyar Nemzetből kellett megtudnom, hogy ez az undorító réteg (Havas, Gálvölgyi, Friderikusz stb.) díjakat alapított és adott át egymásnak. Szégyellem, hogy elfogadtam, de nem tudtam, hogy ez a mocskos Hámori is közénk tartozik.

A magam részéről csak ismételni tudom, amit legutóbb írtam, próbálok megjavulni, igyekszem feltárni és megragadni keresztény, nemzeti gyökereimet. Mostantól Kis Ferót és Nagy Grófót hallgatok (az Ágnes szerint összecseréltem, de szerintem tökmindegy) és megígérem, hogy nem röhögök azon, hogy Puskás Ferenc utazó nagykövetét, Szöllősi Györgyöt nem engedik be Amerikába.  

Egyébként, hajrá Fradi, hajrá Magyarország! Találkozunk jövőre, Kötcsén!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2023. szeptember 18. 09:25
Köp. Utána ásít, és lapoz.
Glück28
2023. szeptember 18. 07:19
Hogy lehet vénségére ennyire szánalmasan ostoba egy ember?
cikoria-2
2023. szeptember 17. 22:03
inkább rohadj meg te aljas együgyű szarházi
jobtvojumaty
2023. szeptember 17. 15:25
Trükkös kérdés: Havas Henriken kívül kit érdekel, hogy Havas Henrik mit csinál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!