„Mocskos hazugság, ennél nincs aljadékabb” – Puzsér kiosztotta Márki-Zayt (videó)

2023. szeptember 23. 13:21

A publicista szerint a hódmezővásárhelyi polgármesternek nem kellene lejáratnia Vona Gábort.

2023. szeptember 23. 13:21
M¡RKI-ZAY PÈter

Ahogy már mi is beszámoltunk róla, Márki-Zay Péter egy korábbi nyilatkozatában azt ecsetelte, hogy Vona Gábor és új pártja mögött a Fidesz erői állhatnak. „Ha az ember szétnéz, be tudja azonosítani, hogy melyik megmozdulás kinek az érdekében áll. (...) Nekem csak megerősödött az a véleményem, hogy Vona Gábor például az ATV Öt című műsorában az ellenzéket igyekezett rombolni, és nem a Fideszt” – nyilatkozta Márki-Zay az Indexnek.

Ezt is ajánljuk a témában

A Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában is előkerült a téma, amelynek kapcsán az egyik vendég, Puzsér Róbert is kifejtette a véleményét:

Na ez valami undorító Márki-Zay Péter részéről.”

Szerinte az a Márki-Zay, aki kígyót békát kapott a Fidesz lejáratókampányában 2022-ben, azt a Vona Gábort „fideszesezi”, aki 2018-ban, pontosan ugyanezt kapta a kormánypárttól.

 

Ami '18-ban Vona Gábor volt, az volt '22-ben Márki-Zay Péter” 

 

– fejtegette Puzsér, majd feltette a kérdést, hogy honnan jutott Márki-Zay arra a következtetésre, hogy Vona a Fidesz embere. „Ez nemtelen, ez gyalázatos” – összegezte véleményét a publicista. Azonban nem Puzsér volt az egyetlen, aki kritizálta Márki-Zay Péter legutóbbi kijelentéseit. Hont András a Spirit FM Nagykép című műsorában szállt vitába a politikussal, melyben Vona Gábor pártalapításáról, 2018-as választás eredményének okairól, valamint az ellenzék viselkedéséről beszélgettek. 

Az idézett részt az alábbi videóban a 22. perctől nézheti meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. szeptember 23. 18:26
Mindenki elhelyezkedett, mindeki kikérte a kávéját?
Sanyi72
2023. szeptember 23. 17:52
Vonát nem kell gyalázni! Legyalázta magát a spinoza házban! Egy szarkupac ő is!
llnnhegyi
2023. szeptember 23. 16:34
Puzsér Róbert, Pesthy László Panaszkodnak. Sem anyagilag, sem szellemileg nem vitték sokra! Pedig,pedig.... mondogatják
llnnhegyi
2023. szeptember 23. 16:29
A rendszerváltás óta az utolsó 25 év leggyengébb libbcsikommcsi csapata gyűlt össze,maradtak meg. Jogos jár nekik: Szerencsétlen balfaszok, fostalicskák! DK MSZP Jobbik pártok! Röhej!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!