„Mi hazánkos náci robbantott fel egy rendőrt” Esztergomban az Opre Roma szerint

2023. szeptember 26. 15:17

„Ez már sokadik eset, hogy a náci párthoz tartozó csőcselék magyar rendőrt öl. Elég volt belőlük!” – hangsúlyozták a bejegyzésben.

2023. szeptember 26. 15:17

Az Opre Roma Párt hivatalos Facebook-oldalán arról írt pár napja, hogy 

„egy Mi Hazánkos náci robbantott és ölt meg egy rendőrt! 

Ez már sokadik eset, hogy a náci párthoz tartozó csőcselék magyar rendőrt öl. Elég volt belőlük! ” – vette észre a Magyar Jelen. A párt ezzel vélhetően az Esztergomban történt robbantásra és annak elkövetőjére utalhatott.

Ezt is ajánljuk a témában

„Túlélőhely” – megdöbbentő szöveggel árulta házát az esztergomi robbantó

A vidéki ingatlan hirdetésében hemzsegnek az összesküvés elméletek.

Egy másik bejegyzésükben pedig egy olyan filmhíradót osztottak meg, melyekben kivégzettek láthatók. A felvételhez kísérőszövegként azt írták: „Toroczkai és bandája” is hasonlóan fog járni, „retteghetnek”.

Ahogy arról korábban a Mandineren is megírtuk, az Opre Roma Párt autonóm területet szeretne létrehozni négy északkelet-magyarországi megyében. A Magyar Jelen cikkében megjegyezte, „a politikai formáció soha nem szimpatizált túlságosak a Mi Hazánkkal”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A politika árulásáról beszél a cigány autonómia szorgalmazója

A magyarságnak sem mindegy, hogy a jövőre nézve a cigánysággal milyen viszonyban vannak – mondja Kamarás István, az Opre Roma Cigány Demokrata Néppárt elnöke a Mandinernek. Kamarás cigány autonóm területet szeretne létrehozni négy északkelet-magyarországi megyében. A cigány politikust jobbikos és KDNP-s múltjáról, valamint a többi roma vezetőhöz való viszonyáról is kérdeztük. Nagyinterjúnk.

Nyitókép: Opre Roma Párt Facebook-oldala

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik