Kilenc éve tette le Szijjártó Péter a külügyminiszteri esküt

2023. szeptember 24. 18:50

Ezzel ő a leghosszabb ideje hivatalban lévő külügyminiszter a rendszerváltás óta.

2023. szeptember 24. 18:50
null

A rendszerváltás óta eltelt több mint 33 évben eddig még soha nem volt ilyen hosszú ideje regnáló külügyminisztere az országnak. A mai napon volt éppen kilenc éve annak, hogy Szijjártó Péter letette a külügyminiszteri esküjét.

Az évforduló alkalmából a miniszter a közösségi oldalán is megemlékezett. 

Az álomszerű történetek csak a hollywoodi filmekben léteznek. Általában. Van néhány kivétel is. Például az én álmom, ami akkor fogalmazódott meg bennem, amikor 1996-ban bencés gimnáziumi diákként életemben először találkozhattam a polgári ellenzék összefogásán dolgozó Fidesz-elnökkel. Az álom azóta valósággá vált, s mellette dolgozhatok. Ma kilenc éve volt a külügyminiszteri eskütétel

– írta a külügyminiszter a közösségi oldalán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. szeptember 27. 19:32
Elképesztő munkabírású nagyszerű külügyminiszter. Még sokra hivatott....
Lajoss
2023. szeptember 25. 13:50
A külügyminisztérium mélypontja.
Palatin
2023. szeptember 25. 10:57
Szijjártó miniszter úr minden idök legrátermettebb magyar külügyminisztere, de a világon is párját ritkítja. Zsebre vágja a világ bármelyik szemtelenkedö sztár riporterét. Tja, a bencéseknél végzett, úgy könnyü.... Spass beiseite, er ist durch und durch ein wahrer Patriot, mit brillanten geistigen Fähigkeiten, seine moralische Einstellung, sein Auftreten usw. usw. ist sehr beeindruckend. Az ilyen kaliberü politikusok megtehetik, hogy nem brekegnek együtt a békákkal, és nem üvöltöznek kórusban a farkasokkal, - mint a legtöbb uniós politikus, akik többnyire a pünkösdi királyságukat töltik ott -, hanem képesek önmagukat adni, képesek bátran, határozottan kiállni a saját népük érdekeiért. Az ilyenek megtehetik, hogy fütyülnek a gyávákra és ostobákra....
Jack Reynor
2023. szeptember 25. 10:21
A legjobb kormánytag, kormányfőnek is nagyon jó lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!