Lázár félrebeszél

2023. szeptember 06. 22:12

Lázár úr koncentráljon Kaleta bebörtönzésére, Szájer politikától távoltartására.

2023. szeptember 06. 22:12
Márki-Zay Péter
Márki-Zay Péter
Facebook

„Lázár János hazugságaival ellentétben soha nem beszéltem arról, hogy »két férfi nevelhet egy gyereket és két férfire rá lehet bízni egy csecsemőt«.

Én ezzel szemben két vásárhelyi fideszes leszbikus közszereplőről beszéltem, akik saját gyermekeiket nevelik, amit eddig Lázár János sem tiltott meg – a vásárhelyiek észre fogják venni, ha mégis megteszi...

Addig is Lázár úr koncentráljon Kaleta bebörtönzésére, Szájer politikától távoltartására, és védje meg a vásárhelyi diákokat a fideszes pedofiloktól...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Ujvári Sándor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2023. szeptember 28. 18:08
Látszani kell, igaz? Makiszar... Pedig jobb lenne, ha eltűnnél a magyar közéletből. Húzzál vissza Kanadába és vidd magaddal többi szoclib semmirekellőt. Menjetek fát vágni! Trudeau vár benneteket. Meg a vén SS szarházi...
letsgobrandon-2
2023. szeptember 09. 23:10
mzp óriási faszkalap
Titi
2023. szeptember 07. 20:51
Te félegysejtű, te pedig csak azzal a várossal törődj, ahol polgármesternek választottak. Azon kívül nincs rád bízva semmi. Fordítva ülsz a lovon. Nem az országos politikába kellene beleugatnod, hanem polgármesterként a városodért dolgozni. Szerencsére mindkettőt szarul csinálod, mehetsz a süllyesztőbe! Kanadába!
Volo
2023. szeptember 07. 19:28
Mi a bánatos fasz köze van Lázárnak, Kaletához, te elmebeteg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!