Kocsis Máté elárulta: ilyen főpolgármester-jelöltet indít jövőre a Fidesz!

2023. szeptember 23. 12:17

A politikus újságírói kérdésre adott válaszában Tarlós István neve is előkerült.

2023. szeptember 23. 12:17
KOCSIS Máté; SIMICSKÓ István

Kocsis Máté hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójában válaszol arra az újságírói kérdésre, amely azt feszegeti: ki lehet a kormányzópárt jelöltje a 2024-es önkormányzati választásokon. „Olyan főpolgármester-jelöltünk lesz, aki nem fog külföldről kétes eredetű pénzeket elfogadni és nem fog tanácsadók tömkelegeinek százmilliókat kipumpálni. 

Rend lesz Budapesten, ahogy Tarlós István idejében is volt” 

– írta a képviselő a videójához, amelyet alább tekinthetnek meg:

Nyitókép: MTI /Máthé Zoltán

 

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 24. 13:41
Tarlós. ha jó föpolgármester is volt nem szabad mégegyszer indítani. A Fidesznek el kell gondolkodni azon, hogy miért nyert Karácsony. Karácsony, - bár én öt megvetem, és elzavarnám felmosóronggyal, de a realitásokat figyelembe kell venni -, azért nyert, mert egy jóképü, magas fiatal srác benyomását kelti. Ha most valaki ezért nyer, - a nök 80%-a rá szavaz -, akkor azzal hiába állítasz szembe vele egy öreg zsenit, az veszíteni fog. A Fidesz azt nem érti meg, hogy akármilyen sikereket is érnek el, ha a választók nem arra vevök, hanem a jelölt kinézetére, akkor át kell gondolniuk a stratégiát. A FIDESZNEK EGY FIATAL, JÓKÉPÜ; VEZETÉSRE ALKALMAS MÉRNÖK VÉGZETTSÉGÜ EMBERT; KÜLFÖLDI TAPASZTALATOKKAL, NYELTUDÁSSAL, KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉGGEL FELRUHÁZOTT EMBERT KELL INDÍTANIA. nEM KELL FELTÉTLENÜL ISMERT EMBERNEK LENNIE, FEL KELL ÉPÍTENI. FONTOS, HOGY SZIMPATIKUS LEGYEN, SZÁMÍTHASSON A NÖK SZAVAZATÁRA. Ha a Fidesz nem egy ilyen személyt indít, veszíteni fog, az biztosra vehetö.
nnjohn
2023. szeptember 24. 08:54
Milyen kell ? 1.) Aki legalább ért egy normális szakmához ( legalább közgazdász, vagy jogász) , és dolgozott is valamennyi időt a közigazgatásban 2.) Aki folyékonyan beszél és ért legalább angolul ( vagy még egy vagy két további nyelven) 3.) Aki NEM külföldi érdekekért teszi amit tesz. 4.) Legyen aránylag fiatal ( 60 év alatti ) de tapasztalt, ugyanakkor elég energikus 5.) Konzekvens és holisztikus gondolkodású
llnnhegyi
2023. szeptember 23. 18:58
Az MJK dolga. Eljön az ideje ennek is. Addig kibírjuk.
tizennyolcfok
2023. szeptember 23. 17:48
ez felesleges volt csokistól, a választ rég tudjuk: vesztest.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!