Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Kocsis Gyurcsánynak: Annyira vigyázott a hazára a Gyurcsány-kormány, hogy csődbe vitte azt

2023. szeptember 25. 14:57

„Ha együtt kívánnak velünk működni, akkor partnerként tekintsenek ránk a svédek, ne ellenségként” – hangsúlyozta Kocsis Máté a parlamenti felszólalásában.

2023. szeptember 25. 14:57

Hétfőn kezdődött a parlament őszi ülésszaka. A napirend előtti felszólalásoknál Kocsis Máté képviselte a Fideszt. Orbán Viktor nyitóbeszédét ide kattintva olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

„Ha együtt kívánnak velünk működni, akkor partnerként tekintsenek ránk a svédek, ne ellenségként” – hangsúlyozta Kocsis Máté felszólalásában.

A Fidesz frakcióvezetője felhívta Gelencsér Ferenc Momentum-elnök figyelmét, hogy ne ChatGPT-vel írja a szövegét. „Legközelebb ne a Chat GPT-vel írasson parlamenti beszédet vagy ha igen, akkor legalább olvassa át.”

Kocsis megjegyezte, a Jobbik pártelnöke, azaz Gyöngyösi Márton volt az a személy, aki kiállt Oroszország mellett és részt vett a donyecki népszavazáson. A frakcióvezető arról is beszélt, hogy nem gondolta volna, hogy Szabó Tímea hazaárulónak fogja nevezni a kormánypártokat. „Mégis minek nevezik azokat, akik dollármilliókat kapnak külföldről a választások befolyásolására? A mi felfogásunkban ez a hazaárulás” – reagált Kocsis. 

Annyira vigyázott a hazára a Gyurcsány-kormány, hogy csődbe vitte azt, majd akinek ez nem tetszett annak kilőtték a szemét.

Gyurcsány elismerte, hogy a brüsszeli elit politikai zsarolásra használja a forrásokat, és Önök ebben vesznek részt. Ez szégyen” – zárta Kocsis felszólalását.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gépész53
2023. szeptember 27. 22:18
Nem sok előrelátás és bolcsesség szorult a frakcióvezetőbe! 2025-ben lejár a Grippen szerződés, sok mindent újra kell tárgyalni. Ezek után biztos simulékonyak és kompromisszumkészek lesznek a svédek, ugye?
Palatin
2023. szeptember 25. 22:28
"Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár."
Tommaso
2023. szeptember 25. 19:05
Kocsis Máté megint hazudik. Magyarország ugyanis a rendszerváltás óta még soha nem volt csődben. igaz most - Orbán vezetésével - vészesen közeledik hozzá. A költségvetési kiadások már elérték az idei évre tervezett 95%-át. Pedig az év negyede még hátra van.
letsgobrandon-2
2023. szeptember 25. 17:25
Dögöljön meg az összes rózsadombi pufajkás parazita
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!