Kocsis Gyurcsánynak: Annyira vigyázott a hazára a Gyurcsány-kormány, hogy csődbe vitte azt

2023. szeptember 25. 14:57

„Ha együtt kívánnak velünk működni, akkor partnerként tekintsenek ránk a svédek, ne ellenségként” – hangsúlyozta Kocsis Máté a parlamenti felszólalásában.

2023. szeptember 25. 14:57

Hétfőn kezdődött a parlament őszi ülésszaka. A napirend előtti felszólalásoknál Kocsis Máté képviselte a Fideszt. Orbán Viktor nyitóbeszédét ide kattintva olvashatja.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Ősszel Magyarország ellenfelei egyszerre lépnek fel a követeléseikkel

A Soros-birodalom, a brüsszeli bürokraták és az amerikai demokraták csupa olyasmit akarnak tőlünk, amit mi nem tudunk, és nem is akarunk megadni nekik – mondta a miniszterelnök a parlamentben.

„Ha együtt kívánnak velünk működni, akkor partnerként tekintsenek ránk a svédek, ne ellenségként” – hangsúlyozta Kocsis Máté felszólalásában.

A Fidesz frakcióvezetője felhívta Gelencsér Ferenc Momentum-elnök figyelmét, hogy ne ChatGPT-vel írja a szövegét. „Legközelebb ne a Chat GPT-vel írasson parlamenti beszédet vagy ha igen, akkor legalább olvassa át.”

Kocsis megjegyezte, a Jobbik pártelnöke, azaz Gyöngyösi Márton volt az a személy, aki kiállt Oroszország mellett és részt vett a donyecki népszavazáson. A frakcióvezető arról is beszélt, hogy nem gondolta volna, hogy Szabó Tímea hazaárulónak fogja nevezni a kormánypártokat. „Mégis minek nevezik azokat, akik dollármilliókat kapnak külföldről a választások befolyásolására? A mi felfogásunkban ez a hazaárulás” – reagált Kocsis. 

Annyira vigyázott a hazára a Gyurcsány-kormány, hogy csődbe vitte azt, majd akinek ez nem tetszett annak kilőtték a szemét.

Gyurcsány elismerte, hogy a brüsszeli elit politikai zsarolásra használja a forrásokat, és Önök ebben vesznek részt. Ez szégyen” – zárta Kocsis felszólalását.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik