Késeléssel kötötték egybe a szülinapozást Borsodban

2023. szeptember 12. 10:05

A sértett közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett el.

2023. szeptember 12. 10:05
null

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Történt ugyanis, hogy az elkövető születésnapi vendégségben italozás során szóváltásba került egy férfival, akinek fia ezért felelősségre vonta a vádlottat. Emiatt kölcsönösen ütlegelték egymást, de

a vádlott egy 6 centiméter pengehosszúságú kést vett elő és a sértettet hátba szúrta

– írta meg az Ügyészség.

Az erőszakos cselekmény a vádirat szerint Ózdon történt még 2021-ben.

Szörnyű következményekkel járt ez a születésnapi buli is.

A vádlott az áldozatát egész pontosan a jobb vese tájékon szúrta meg, valamint a hátát is végig vágta. Az időközben kiérkező rendőrség elől a férfi elmenekült. A sértett közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett el. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Pixabay. Illusztráció.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 12. 16:35
Cigányisztán! Aztán a cigók sportautót vesznek a magyarok adóiból. Csicskanisztán.
jóember
2023. szeptember 12. 12:03
"Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott." Na ez a közügyektől eltiltás, mint elrettentő büntetés, fogja csak igazán jó útra terelni ezt a fiatalt, meg úgy általában ezt a kultúrnépséget. Sosem értettem, hogy ezekre miért szabják ki ezt a büntetést, szerintem nem is tudják mit jelent. Én ezt lecserélném 100 botütésre, az tényleg visszatartó erejű lenne. A közügyektől eltiltás csak a közszereplőkre, főleg politikusokra van hatással, ezt csak rájuk kellene alkalmazni, természetesen a 100 botütés mellett.
survivor
2023. szeptember 12. 11:17
A képen egy finn PUUKKO.
need-info
2023. szeptember 12. 10:57
Valahogy ezeknél az ómigránsoknál mindig van kés. Meglepő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!