Borsod: italozott az apa a fiával, végül a bicskája a fiú hasfalában kötött ki

2023. szeptember 11. 12:54

Büntetett előéletű volt az elkövető, a sértett életveszélyes sérülést szenvedett el.

2023. szeptember 11. 12:54
null

Részeg apa hasba szúrta a fiát – tudatta az ügyészség a hétfőn. Mint írták, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Az apa lakásukban italozáskor szóváltásba került a fiával, kölcsönösen szidalmazták egymást, majd az asztalról felvett bicskával a fiát hasba szúrta.

Egészen pontosan – a vádirat szerint – így esett meg az eset: „A vádlott több éve elvált a feleségétől, de egy borsodi kistelepülésen lévő közös lakásukat a vádlott használta, ahol vele lakott az élettársa, és a vádlott két nagykorú fia. 2022. április elején, este, az ittas állapotban lévő vádlott szóváltásba keveredett az egyik fiával. Mindketten szidalmazták egymást, majd a férfi az asztalról felkapott egy 8,5 cm pengehosszúságú bicskát, odalépett a fiához, lendületből hasba szúrta, majd a kést kihúzta. 

A sértett vérző sérülését látva a vádlott élettársától kért segítséget, aki nem tudta a vérzést elállítani, így orvoshoz vitte.”

A közlemény szerint a sértett „közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett el”, s „az ennél is súlyosabb sérülés elmaradása a szúrás irányának és a véletlennek tudható be”.

Az ügyészség a büntetett előéletű elkövetővel szemben börtön büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Yuri Cortez / AFP

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci-9-9
2023. november 29. 11:01
A kiscsalád szokásos esti szórakozása. Lapozzunk.
Kozmosz
2023. szeptember 14. 04:15
Írigykedsz syphax, mert neked már semmilyen pózban nem megy.
syphax-2
2023. szeptember 12. 09:48
Hijjába no..! Itten borsodba máán az oviba is genyót essznek a dadusok És VÉRT ISZNAK AZ ÓVÓNÉNIK. A isskolákba meg...no arrúúúú' jobb is nem beszélni...Ottan tornaórán kenyérevágó késsel tanííícsák meg a fijúúgyerekeket FINGANI a tanárurak. Miskóóóc uccáin meg a kúúrvák állva bassznak minden uccasarkon, a sörkertekbe meg szakmányba szopják a faszt a dógozó nép a kockás kert abroszok tetejin....Jobb ide még csak nem is meghallgatni a 'zidőjársjelentéést....basszátok meg magaskultóúrájú belpestik kréémemberek.....
Obsitos Technikus
2023. szeptember 11. 21:56
K. József és K. Rómeó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!