Ismét Magyarországra látogat Jordan B. Peterson

2023. szeptember 02. 11:56

A világhírű kanadai pszichológus a demográfiai csúcson vesz majd részt szeptember közepén.

2023. szeptember 02. 11:56

A bolgár és a szerb államfő, valamint az olasz kormányfő is részt vesz a Budapesti Demográfiai Csúcson, amelyet idén rendeznek meg ötödször. A Sándor-palota honlapján közleményben számolt be a kiemelt nemzetközi előadókról és arról, hogy a családpárti erők legnagyobb nemzetközi fórumaként meghirdetett esemény szeptember 14-15-én lesz a Szépművészeti Múzeumban.

A tanácskozáson Giorgia Meloni, Olaszország miniszterelnöke, Aleksandar Vucic szerb államfő, valamint Rumen Radev bolgár elnök is felszólal.

A világ minden tájáról érkező véleményformálók is előadást tartanak a csúcson: mások mellett Jordan B. Peterson klinikai szakpszichológus Kanadából, James Heckman Nobel-díjas közgazdász az Egyesült Államokból és Nick Vujicic prédikátor, motivációs előadó Ausztráliából

 A részletes program ITT érhető el.

„A magyarok családpolitikája rendkívül lenyűgöző” 

Novák Katalin köztársasági elnök Twitter-oldalán reagált Jordan B. Peterson azon bejegyzésére, melyben a sztárpszichológus a magyar családpolitikát dicsérte. Peterson bejegyzésében úgy fogalmazott Elon Musot idézve, hogy

a magyarok családpolitikája rendkívül lenyűgöző.” 

„Az anyák jövedelemadó mentesek: 25% egy gyermek, 50% két gyermek, 75% három, négy gyermek pedig élethosszig tartó adómentesség jár” – sorolta.

Emellett felhívta arra a figyelmet, hogy Magyarországon növelik a nők részvételét a munkaerőpiacon, és csökkent mind a válások, mind az abortuszok száma. „Elnökük, Novák Katalin pedig egy fáklya” – zárta a posztot Peterson.

A magyar köztársasái elnök a szakpszichológus bejegyzését megosztotta, kísérőszövegként pedig azt írta: „Köszönöm, Jordan B. Peterson. Hamarosan találkozunk a Budapesti Demográfiai Csúcson.

 Alig várom, hogy meghallgassam a budapesti keynote előadását!”

A vonatkozó posztot alább tekinthetik meg:

Jordan B. Peterson legutóbb május elején járt Budapesten. Akkor teltházas előadást tartott a Papp László Budapest Sportarénában és exkluzív interjút adott a Mandinernek.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2023. szeptember 02. 21:53
A magyarok családpolitikája pont annyira lenyűgöző, mint a szerb, vagy a bolgár, és pont akkora bukás is.
SzaboGeza
2023. szeptember 02. 17:03
Mond meg Amerikának, hogy itt frankón működik MINDEN!!!! És kérdezd meg, hogy náluk miért nem???:)))
sentimental
2023. szeptember 02. 14:15
Megemelték a nyugtatót?
megfejtô
2023. szeptember 02. 14:12
Fucking brilliant! Sane forces unite!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!