Idézzük föl együtt Kocsis-Cake öt legemlékezetesebb alakítását a magyar országgyűlésben!

2023. szeptember 18. 18:07

Kezdem én.

2023. szeptember 18. 18:07
Hont András
Hont András
Facebook

„Egy ma közzétett, az ellenzék elmúlt másféléves szerencsétlenkedéseiről szóló összeállítás foglalkozik a különböző pártváltásokkal is. Ebben olvasható ez is: »volt példa arra, amikor az átigazolásba a személyes sértettség is belejátszott. A párbeszédes Kocsis-Cake Olivio az előző ciklusban parlamenti képviselő volt, a 2022-es listán azonban már nem kapott befutó helyet«

Ha valaki nem tudná, Kocsis-Cake korábban az LMP politikusa volt, pártszakadóként került Bajnaiék segédcsapatába, hogy 2018-ban már az MSZP-vel virítson közös listán. Ám további árulásokban már nem tudta követni a mikroszervezetet, az újabb fordulatok előtt megtért a DK-ba. A cikk beszámol a szakítás körülményeiről, arról, hogy Kocsis-Cake egy párbeszédes Fb-csoportban búcsúzott elvtelentársaitól, ekkor említette »személyes sérelmeit is, például azt, hogy nem került jobb helyre a 2022-es ellenzéki listán, és így nem került be újra a parlamentbe«.

És most mindenkit arra kérek, hogy idézzük föl együtt Kocsis-Cake öt legemlékezetesebb alakítását a magyar országgyűlésben, amelyek miatt okkal érezzük úgy, hogy parlamenti hiánya nem csupán bankszámlája számára, de a magyar közéletnek is pótolhatatlan veszteség.

Kezdem én. 2020 decemberében Kocsis-Cake Olivio írásbeli kérdést intézett Polt Péter legfőbb ügyészhez, amelyben kíméletlenül szegezte neki a következőket: »hol marad a fellépés a vírustagadókkal, és járvány elleni védekezés ellen kampányolókkal szemben?«. Lássuk be, Kocsis-Cake Olivio nélkül a parlamenti önkéntes feljelentők és szabadságkorlátozók hangja sokkal erőtlenebb, s távollétében a kormánynak is jóval nehezebb betartatnia szabályait.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PeterWeber
2023. szeptember 19. 20:34
Annak, hogy csokis cake, van értelme. De mi az a kocsis cake? 🤔😄
DFK
2023. szeptember 19. 15:19
Csak azért került be akkor is mert néger. Ő volt az ellenzék kvóta dísz négere. Egy provokáció volt az egész.
Szuperszig
2023. szeptember 19. 14:45
Olivás csokitorta? Hát, nem tudom.
backsplash
2023. szeptember 19. 13:02
Nem Kocsis, hanem Csokis
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!