Bréking: Kocsis-Cake Olivio árnyékminiszter lett

2023. szeptember 08. 14:38

Dobrev Klára átalakította árnyékkormányát.

2023. szeptember 08. 14:38

Az új kihívások és a Magyarország előtt álló változások miatt átalakul az Árnyékkormány – írja Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője bejegyzésében.

Dobrev szerint a klímaváltozás nem a jövő, már itt van a mindennapjainkban. „Ezért döntöttem úgy, hogy Oláh Lajos feladatait megosztom, és Kocsis-Cake Oliviót kérem fel környezetvédelmi és klímaügyi árnyékminiszternek” – olvasható a posztban, amelyben elárulta, egy olyan környezetvédelmi terv kidolgozását kérte tőle, amely „egy igazságos és szociálisan érzékeny átállást biztosít”.

Az is kiderült, hogy Varga Ferencet kérte fel Dobrev bér- és munkaügyi árnyékminiszternek. „Azt kértem tőle, hogy dolgozzon ki tervet az ország új munkaügyi kihívására, a vendégmunkások betelepítésére adandó szakpolitikai megoldásokra” – írja Dobrev. A DK EP-képviselője beszámolt arról is, hogy Oláh Lajos a jövőben az innovációért és mesterséges intelligenciáért felelős árnyékminiszter lesz.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Megtalálta
2023. szeptember 18. 20:05
Csak tudnám, hogy a DK-nak mi szüksége van erre az alakra. Azt még megértettem volna, ha leigazolják Újhelyit vagy akár a Tordait, őket a közönség ismerheti valamennyire a médiából, de ezt a figurát??? Teljesen színtelen-szagtalan alak, eddig még semmi emlékezeteset nem mondott, nem tett, pedig jópár éve benne van a politikában.
Ninini
2023. szeptember 18. 19:23
Átalakította. Az árnyékkormányát. Ami gyakorlatilag semmi, zéró, nem létezik, nincs feladata, tétje, helye, befutója. De már át kellett alakítani. Eszelős.
magyar-robert
2023. szeptember 16. 15:37
Van itt a képen cigó zsidó nigger csak magyar nincs köztük
cutcopy
2023. szeptember 16. 12:50
Ez a fazon úgy is néz kint egy árnyék..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!