Húsz év után újra mikrofon mögé ül Gundel Takács Gábor

2023. szeptember 06. 22:51

„Ez volt az első olyan ajánlat, amivel kapcsolatban azt mondtam, hogy emiatt érdemes lesz korán felkelni” – fogalmazott a műsorvezető.

2023. szeptember 06. 22:51

Húsz év telt el azóta, hogy az utolsó, Gundel Takács Gábor által vezetett adás is véget ért az egyik közismert kereskedelmi rádióban. Ám, az ismert médiaszakember szeptember 7-től ismét rádióstúdióba ül, 

a Jazzyn vezeti majd a Business Class című műsort

 – adta hírül a 168.hu.

Gundel Takácsot a szélesebb közönség leginkább szórakoztató műsorok – például Játék határok nélkül, Eurovíziós Dalverseny, Áll az aku, Géniusz –   műsorvezetőjeként, valamint sportesemények kommentátoraként ismeri, de otthonosan mozog gazdasági témákban is. 

A 168-on olvasható, vele készült interjúból többek között kiderül, hogy a műsort eddig M. Szűcs Péter főszerkesztő, Kamasz Melinda közgazdász és gazdasági újságíró, László Csaba címzetes egyetemi tanár, volt pénzügyminiszter és Balogh Petya üzletember, angyalbefektető vezette. 

„Én leszek az ötödik, és 

az a célom, hogy a stúdióban azokat az átlagembereket képviseljem, akik nem hardcore gazdasági szakértők, 

de érdekli őket a gazdaságpolitika, a befektetések világa vagy a magánéletüket érintő gazdasági kérdések” – hangsúlyozta Gundel Takács Gábor.  

Hozzátette, pályafutásom során rádiózott néhány évet. „Az elmúlt 20 évben is kaptam kisebb-nagyobb felkéréseket rádióktól, de igazából ez volt az első olyan ajánlat, amivel kapcsolatban azt mondtam, hogy na, ez érdekel, emiatt érdemes lesz korán felkelni” – mondta el a műsorvezető.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2023. szeptember 07. 10:44
Emlékszen egy régi olimpiai boxmeccsen : - "a két versenyző ott áll a bíró között " - remekére---
konyvtaros-0
2023. szeptember 07. 09:23
Minden respectemet elvesztette ez a csalados ember aki oly degradalo kijelenteseket tett a csalad mint a legerosebb kozosseg ellen..no gerinc.
zakar zoltán béla
2023. szeptember 07. 09:17
Gerince lágy, nem nyikorog, csak csusszan.
bölcsuhú
2023. szeptember 07. 08:24
KI a fenének hiányzott eddig is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!