Hoppá: már a NAV is vizsgálódik Perjés Gábor eltitkolt milliói miatt

2023. szeptember 29. 13:16

Karácsony pénzembere korábban megerősítette: külföldi pénzek is voltak a 99 Mozgalomnál.

2023. szeptember 29. 13:16

A Mandiner csütörtökön beszámolt róla, hogy Perjés Gábor megerősítette, külföldi pénzek is voltak a 99 Mozgalomnál. A II. kerületi párbeszédes politikus továbbra is kitart amellett, hogy minden törvényesen történt.

Ezt is ajánljuk a témában

Már az adóhatóság is vizsgálódik Perjés Gábor vagyonnyilatkozata miatt – tudta meg a Magyar Nemzet. Mint a lap írja, a Perjés Gábor eltitkolt millióval kapcsolatban tett feljelentést a főpolgármester által vezetett 99 Mozgalom ügyében költségvetési csalás gyanújával elrendelt nyomozáshoz csatolták.

„A kérdezett ügyben a nyomozó hatóság a feljelentést – a ténybeli összefüggésekre figyelemmel – a korábban, egy magyarországi mozgalom adománygyűjtéseivel kapcsolatban, költségvetési csalás miatt indított bűnügyben kezeli” – válaszolta a lapnak a Fővárosi Főügyészség.

Nyitókép: Perjés Gábor Facebook-oldala

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 30. 09:14
A pártállam összes ökle akcióban…
jooeee
2023. szeptember 29. 20:42
Lop és hazudik ez mind, amelyik libsi.
FeketeFehér
2023. szeptember 29. 16:54
Nem értem a szarakodást. Orbán Viktor Kocsis Mátén keresztül világosan megüzente, hogy csak a fideszt lehet támogatni pénzzel, illetve a fidesz által alapított szervezeteket. Mi ebben a nehéz? Tök világos volt Kocsis Máté mondanivalója. Tilos támogatni az ellenzéki pártokat, illetve a kormányzattal nem egyetértő civil szervezeteket.
nempolitizalok-0
2023. szeptember 29. 13:47
Ezt a Perjést Karácsony rendesen bevitte a sürűbe. Gondolom, miniszteri állást ígért neki. Kicsiben ez megy az önkormányzatoknál is, keresnek valami identitászavarral küzdő idiótát, aki tele van pénzzel, főorvost, ügyvédet, gazdag vállalkozót és lefésülik. Mindenki tudja, hogy a srác kuka, a háta mögött ki is röhögik, viszont szemben, mekkora ász vagy, ilyen arccal, intelligenciával, tehetséggel tuti siker. Mintaz amerikai libsik és Stoltenberg Zselének. Sikeres vagy, hiszen előre mész. Csak azt nem mondják, hogy 5 centi 100 ukrán életbe és hat tankba került.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!