„Heresimogatásra kijelölt hely” – hirdeti a Kutyapárt táblája a Várban

2023. szeptember 24. 20:30

A viccpárt is úgy gondolta, hogy érdemes hozzászólnia a Hadik-szobor körül kialakuló vitához.

2023. szeptember 24. 20:30
null

Ahogy arról beszámoltunk, a közelmúltban kialakult egy kisseb polémia Hadik András-lovasszobor kapcsán, miután a Budavári Önkormányzat Facebook-oldalán megjelent a panaszlevél Lázár János minisztériumának részéről, a szobor simogatása miatt. 

A levélben hangsúlyozták, hogy 

 a műemléki védelem alatt álló, a világörökség részét képező történelmi Várnegyed hangulatát megzavaró frivol viselkedés moderálása társadalmi igény.”

A Budavári Önkormányzat válaszlevelében azzal érvelt, hogy a szerencsehozó lóhere legalább négyszáz éves, valamikor a lovak heréjére is kiterjesztett írott történelmére is visszautaltak.

Ebbe kapcsolódott bele a Kétfarkú Kutyapárt is, amikor vasárnap egy „Heresimogatásra kijelölt hely” feliratú táblát helyeztek el az alkotáson.

A táblát a Kutyapárt a Facebook-oldalán osztotta meg, azzal a megjegyzéssel, hogy 

„Lázár miniszter úrnak speciálba”.



A bejegyzést megtekintheti alább:

 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baronet
2023. szeptember 25. 13:40
Kivételesen egyetértek a libbanz csapattal. A bornirt képmutatásnak is van határa, abcúg Lázár.
Ergit
2023. szeptember 25. 13:15
Az értelmi szintjuk eddig tart.
evass816
2023. szeptember 25. 10:02
Jellemző. Olyanok, mintha állandóan be lennének lőve. Talán mert állandóan be vannak?? Egyebekben külföldön rengeteg példát találni a műemlékek védelmére: nem lehet kutakba aprót dobálni, nem lehet leülni lépcsőre zabálni, nem lehet műanyagkerekes bőröndöt csattogtatni az utcán, nem lehet lengén öltözni a városban, stb. Miért kell ezen fennakadni, hogy most nálunk is van egy ilyen szabály?
lemez
2023. szeptember 25. 09:45
És maguknak hova épitik a marihuana szivókózpontot.Elfoglalhatnák a biciklisávot és ráúlhetnek a féleszű karójaira.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!