„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

2023. szeptember 27. 22:26

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után.

2023. szeptember 27. 22:26

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a kormányfő hétfői parlamenti felszólalását követően a frakciók is reagálhattak a miniszterelnök beszédére, a Momentum részéről Gelencsér Ferenc volt a felszólaló, aki beszéde végén így értékelte saját teljesítményét:

Ezt elb*sztam!”

Ezt is ajánljuk a témában

„Gelencsér képviselőtársamnak is szerettem volna válaszolni, de úgy láttam, hogy az ő hozzászólása nem más, mintegy reménytelen küzdelem az értelemmel. Ezzel nem tudok mit kezdeni, de szurkolok neki” – reagált akkor a kormányfő, aki TikTok csatornáján a következő videót osztotta meg szerda este:

Nyitókép: TikTok

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fenris
2023. szeptember 28. 11:06
Baszkiii, a fociban is van olyan, hogy megalázásért büntetnek, pl. ha a végén pókjárásban viszed be a labdát, mert annyira gyenge és úgy lemaradt az ellenfél védelme :D Hát most itt tartunk. Viszont ez nem focimeccs, és én sem vagyok bíró, úgyhogy pacsi :D
madárinfluencer
2023. szeptember 28. 08:58
Erről a szerencsétlen Gelencsérről írta egy balliberális osztrák lap: „karizmatikus és intellektuális kommunikációs tehetség” Láttuk.
files32
2023. szeptember 28. 07:02
"Hány hülye van még?” – kérdezte bekapcsolva maradt mikrofonnál Várhelyi Olivér magyar EU-biztos
anonymtalan2
2023. szeptember 28. 05:35
"Ezt nagyon elb+sztam!" - "Hajrá, Gelencsér Ferenc!" "Let's go Brandon!" - "F+ck Joe Biden!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!