Gyuri, miért nem azt kommunikáltad, hogy elnézést, elszúrtam, nem vagyok kormánytag

2023. szeptember 14. 06:22

Akkor most nem azt gondolná az emberek egy része, hogy korrupciós ügy miatt nem engednek be az Egyesült Államokba.

2023. szeptember 14. 06:22
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„György Szöllősi, a mai sztorid teljesen érthetetlen, de nem az amerikaiak oldaláról. Egy nyilvánossághoz értő ember, akinek ez a szakmája, hogy mehetett bele ebbe így? Egész nap azt olvasta és hallgatta mindenki, hogy kitiltottak az Egyesült Államokból, miközben csak rossz útlevelet kértél magadnak. Azt állítottad indirekt módon, hogy kormánytag vagy, hiszen az amerikai törvények csak úgy adnának diplomata vízumot, miközben - természetesen - nem vagy kormánytag. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nem értem, hogy miért nem ezt kommunikáltad, Gyuri: »Elnézést, elszúrtam, nem vagyok kormánytag, megyek nem diplomata útlevéllel, ahogy 1000 magyarból 999 teszi.»? Akkor most nem azt gondolná az emberek egy része, hogy tagja vagy annak a titkosított társaságnak, tulajdonképpen az első kiszivárgott név a tiéd közülük, akiket korrupciós ügy miatt nem engednek be az Egyesült Államokba. Miközben nincs is erről szó, ha jól értem.”

Nyitókép: Facebook
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2023. október 12. 10:55
Patkány vagy Somogyi!
llnnhegyi
2023. október 12. 10:39
Obszcén komenista fityfasz fitty-firitty bakfitty vagy Somogyi Zoltán! Szarcsimbók vagy Dobrev Klára seggén!
Lajoss
2023. szeptember 15. 08:46
Gyurka,az ESTA három perc…csak azzal nem tudod játszani az eszed…
catalina11
2023. szeptember 14. 16:20
"Persze valakinek az szomorú, hogy Szöllősi nem teljesítheti futárszolgálatát és nem tud a vám megkerülésével készpénzt kivinni vagy behozni. (Hogy megtámogassa Tucker Carlsont, az amerikai Népszavát, stb.)" Namond, megint nyáladzik, fröcsög..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!