Fokozott ellenőrzést tart hétfőtől a vasúti rendőrség

2023. szeptember 22. 22:14

Igyekeznek mindent megtenni a vasúti közlekedés biztonsága érdekében.

2023. szeptember 22. 22:14

Fokozott ellenőrzésekre kell számítani az Európai Unió területén. A RAILPOL (Vasúti Rendőrségek Európai Szervezete) által koordinált 7. Rail Action Week elnevezésű akció keretében 2023. szeptember 25-én 7 órától október 2-án 7 óráig hazánkban is fokozott ellenőrzést tartanak – írta meg a Police.hu.

A rendőrség közölte, hogy az Európai Unió kiemelt hangsúlyt fektet a vasúti közlekedés biztonságának fenntartására és fokozására.

A RAILPOL akciójának több célja is van. Ezek közül kiemelendő, hogy megelőzzék a vasúti átjárón történő áthaladás szabályainak megsértését, továbbá azt, hogy a vasúti jelzőberendezéseket, a vasúti közlekedés biztonsága szempontjából nélkülözhetetlen eszközöket, valamint az utasok tájékoztatására szolgáló eszközöket megrongálják.

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Varga György

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 23. 12:32
Cigányvédő szemkilövő gyáva gecik. Szart se érnek.
billysparks
2023. szeptember 23. 08:59
Nyilván nem a jegy nélkül utazó, a vasutasokat fenyegető retkeket ellenőrzik. idióta, hülye kamu propaganda EU-s fingreszelés.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 23. 07:21
Nincs is vasúti rendőrség. Európai uniós köcsögök találták ki maguknak ezt az állást. Semmit nem csinálnak havi 12 ezer euróért. Kirendeltetnek 200 talpas magyar rendőrt a vasútra és majd máshonnan hianyoznak. Amúgy egyes vonalakra a MÁV alkalmazzon rendőrt. Fizesse meg őket.
SzaboGeza
2023. szeptember 22. 22:53
Tényleg csak ti hiányoztok, mert Tatabányától keletre, meg nyugatra MINDEN FASZA!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!