Évtizedesen ocsmány, undorító, aljas „cikket” rittyentett a Telex

2023. szeptember 29. 10:41

De hát, a Telex ezért és erre van, a benne dolgozók pedig pont ilyenek.

2023. szeptember 29. 10:41
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Nagyjából ennyi. Mármint ennyit kell tudni az ügyről, amennyit Demeter Szilárd megírt. És igen: évtizedesen ocsmány, undorító, aljas »cikket« rittyentett a Telex Póka Egonról, de hát, a Telex ezért és erre van, a benne dolgozók pedig pont ilyenek. És ettől persze nem fog összedőlni a világ, és a Telex meg a benne dolgozó aljas, pitiáner kis senkik már réges-régen el lesznek felejtve, amikor a Vadászatot még hallgatni fogjuk – fogják.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Demeter Szilárd

Vendégszerző

Idézőjel

A Telex megtámadta az egyik legnagyobb magyar rockzenészt.

Mindent köszönünk Póka Egonnak.

És köszi, Szilárd!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. szeptember 30. 13:15
Eszembe nem jutott volna elolvasni a telex cikkét, ha nem olvasom ezt a mandineres írást. Én úgy látom, hogy a telexes cikk a valósággal foglalkozik, azt próbálja bemutatni, kár itt anyázni az ott közzétetteket. De a manapság elharapózódott "szexizmus" és hasonló, a nőket még a dugástól is megvédő, óvó idiotizmus következményeként az emberek többsége csak legyint már az ilyenekre. A P.Egonról írt dolgok valóságosnak tűnnek, egy normális életvitel megélő egyénnek visszataszítóak, nem elfogadhatóak. No de lehet, hogy a "zenészek" között ez a viselkedési mód a volt vagy ma is a standard. Az pedig, hogy ki hogyan minősíti a régi HBB zenéjét és a zenekar tagjait, az magánügy. Például én "vadbarmoknak" tartottam őket, üvöltő zenéjüket soha nem kedveltem. Ettől persze mások szerethették őket, hiszen nem vagyunk egyformák. (szerencsére)
m-andi-ner
2023. szeptember 30. 11:40
Eső után köpönyeg. Ha tényleg úgy volt is, MOST MÁR késő. Marad a zene.
I. R. N. I.
2023. szeptember 30. 11:36
Heló viátor! Démonnal nem fújok egy követ, de az egyik kérdése felkeltette az érdeklődésemet. Amikor az eset neked is feltűnt, miért hallgattál, miért nem tettél feljelentést?
Selyem Cerkof
2023. szeptember 29. 20:19
Zsolti! Neked most gyaszolni kellene nem a szart okadni ki a szadon. Neked is jobb lenne pribék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!