Dugók és káosz Budapest utcáin – így indult a tanév a fővárosban

2023. szeptember 04. 12:24

A taxisok és mentősök mellett egyre több autós is elégedetlen.

2023. szeptember 04. 12:24

Az iskolakezdés egyet jelent Budapesten a közlekedési káosszal is. Az Üllői úton a nyár nagy újításával, a közlekedést nehezítő úgynevezett „Karácsony-karókkal” voltak elégedetlenek az autósok – derült ki a Mediaworks Hírcentrumának összeállításából.

Heiter Dávid riporter felidézte, hogy 

a karókat a taxisokon és a mentősökön kívül már a Jobbik is kritizálta. 

Legutóbb Lukács László György frakcióvezető nyilatkozott a főpolgármester döntéséről negatívan a Tranzit fesztiválon.

A megkérdezett autósok közül volt olyan, aki kijelentette, hogy „ezek a biciklisávok abszolút kihasználatlanok. Reméljük minél előbb véget ér Karácsony mandátuma”.

A vonatkozó összeállítást alább tekinthetik meg:

Ahogy arról az Origo is beszámolt, szeptember 4-én hétfőn reggel óriási dugók alakultak ki szerte Budapesten. A lap ennek fő okaként a teljesen kihasználatlan biciklisávokat és az autósok elől lezárt Lánchídat nevezte meg.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. szeptember 05. 02:25
"Namond 2023. szeptember 04. 15:17 Ha az orbánkormány, Belügyminisztérium, az Állampolgári jogok Hivatala hagyja, akkor ez van." .. nocsak, fosadék, Gergő ott se volt? Ez nálatok fajtajellemző ez a fosottagyú, mindenkinek szembehazudozás!
Zsoldos
2023. szeptember 04. 23:53
Barom Gejgő! Több 10 ezer autós idejével szórakozol, ma többen lekésték a repülőt, mert a Ferihegyi gyorsbusz nem tud a saját sávjában expressz módon haladni. ARRA A BUSZRA 2200ft A JEGY!!! AZONNALI HATÁLLYAL LE KELLENE MONDANOD és A TELJES ELMEBAJOS BALLIB TÁRSASÁGNAK. Undorító, ahogy a face kommentfalon védi ezt az állatot a sok patkány libsi. A józanésznek ellentmond minden tette, méhlegelők, biciklisávok a legforgalmasabb utakon, rakpart, Lánchíd lezárása az autósok előtt, mindenütt dugó, forgalomlassítás, ilyen tehetségtelen, korrupt, ártalmas, jellemtelen gazember még nem állt a főváros élén!!
Bodzay
2023. szeptember 04. 15:27
P+R parkolókról kevés szó esik. Pedig megkerülhetetlen.
Namond
2023. szeptember 04. 15:17
Ha az orbánkormány, Belügyminisztérium, az Állampolgári jogok Hivatala hagyja, akkor ez van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!