Óriási dugók alakultak ki Budapesten Karácsony Gergely kerékpársávjai miatt

2023. szeptember 04. 11:08

Az Origo szerint „a teljesen kihasználatlan biciklisávok és az autósok elől lezárt Lánchíd” okozza a torlódásokat.

2023. szeptember 04. 11:08

Bár hivatalosan szeptember elsején kezdődött a tanév, az Origo szerint hétfőn ütött be a „káosz”. A lap arról számolt be reggel hét óra után, hogy 

a főváros több pontján dugók alakultak ki. 

Ennek láthatóan a legfőbb oka „a teljesen kihasználatlan biciklisávok és az autósok elől lezárt Lánchíd” – írták.

Az Origo rámutatott, hogy az Üllői úton kialakított, zöld karókkal elválasztott biciklisáv ellehetetleníti a közlekedést. Ráadásul továbbra is kihasználatlan, nincs rajta biciklis, ahogy a Nagykörúton sem, ott is nagy a dugó – húzták alá.

Állandósulni fognak a dugók Karácsony elhibázott döntései miatt

A cikkben emlékeztettek arra is, hogy a közel 100 millió forintból létrehozott úgynevezett védett kerékpársávokat az Üllői úton és a Váci úton mindkét oldalon 2,5 méter szélességben hagyták, ami 

egy egyirányú biciklisávnak túl széles, a mentőknek túl keskeny, és az autósok számára is lehetetlen a közlekedés.

Felhívták arra is a figyelmet, hogy Karácsony Gergely elhibázott, koncepció nélküli döntései miatt állandósulni fognak a dugók a fővárosban.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. szeptember 04. 16:53
Egy ilyen gyönyörű város egy ilyen szeméttel no meg az eligazítójával csakis nagyon nagy büntetést érdemel! Feri-Klára és az egész szemét bagázs ezzel a csúcs fa..al elmehetnek a bús p...ba!
buckafej-2
2023. szeptember 04. 14:28
Ilyen, amikor nevelni akarják a népet és az ideológia felülírja a józan észt.
Error404PageNotFound
2023. szeptember 04. 13:19
Az a bajuk a baloskomcsiknak, hogy ők népnevelni és szabályozni és megmondani akarnak, még akkor is, ha síkhülyék mindenhez.
states-2
2023. szeptember 04. 13:15
Reggel 8-kor a Vámház körúton annyi oxigén sem volt, amivel egy teniszlabdát fel lehet fújni. Azt kapja főváros, amit megérdemel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!