Csintalan: Az egyetlen ellenzéki párt, amely nem lazsált nyáron, az az MSZP

2023. szeptember 19. 09:55

Csintalan szerint régi-új pártja (MSZP) mellett régi pártja ( azaz a Fidesz) sem tartott uborkaszezont a nyáron.

2023. szeptember 19. 09:55
null

Egyetlen egy ellenzéki párt, amelyet mások már leírtak, az MSZP nem lazsált – jelentette ki az MSZP-közeli Hírklikk belpolitikai elemző műsorában az MSZP-be júniusban visszalépett Csintalan Sándor.

Ezt is ajánljuk a témában

Csintalan szerint régi-új pártja (MSZP) mellett régi pártja ( azaz a Fidesz) sem tartott uborkaszezont a nyáron.  „Nem véletlenül volt kampányüzemmódban, hiszen ez kell a Fidesz imidzsének az uniós választásokra való felkészülés jegyében” – jegyezte meg Csintalan.

Csintalan Sándor szerint az Unió nem fog szétesni, és Orbán sem akar kilépni mindaddig, amíg megvan az esélye, hogy érkeznek uniós pénzek és amíg az unióban megmarad a vétójoga. „Ha ez nem lenne, akkor kívül vagyunk és senkit nem érdekelne, még Putyint sem.

Nyitókép: képernyőfotó

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pesszimista
2023. szeptember 19. 22:11
Nyilván, mert pozitívan döntött Csintalan tagfelvételi kérelméről. Csak az a baj, hogy ezzel tovább ásta a sírját.
KBA98
2023. szeptember 19. 16:43
mocskos alak!
olajfa1
2023. szeptember 19. 15:20
Ha nem csináltak volna semmit sem akkor elöbbre lettek volna!... /nem elég hogy kétbalkezesek... de még szorgalmasak is! KÉSZ ISTENCSAPÁS!/
macskusz-4
2023. szeptember 19. 14:34
Ő a legokosabb mszp- s. Pl. A borsólevesébe mindig tesz mákostésztát, így egyből megeszi a második fogást is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!