„Köszöntjük Csintalan elvtársat!” – visszalépett az MSZP-be Csintalan Sándor

2023. június 14. 08:54

Hazatalált az ellenzéki megmondóember.

2023. június 14. 08:54
null

Ismét belépett a Magyar Szocialista Pártba Csintalan Sándor, az eseményről videófelvételt is közölt a párt.

Abban a közösségben, amely számára nagyon fontos, hogy mindig tudja, hova tart, de soha nem felejti el, hogy honnan indult. Az ilyen emberek tudnak minket horgonyként kötni a múltunkhoz és az értékeinkhez” – fogalmazott az MSZP társelnöke, Komjáthi Imre. 

Csintalan Sándor az egri főiskolán KISZ-titkár volt, 1977-ben lépett be az MSZMP-be. A rendszerváltás után, 1990-ben csatlakozott az MSZP-hez, ahol rögtön bekerült a párt országos elnökségébe. 1994 októberében a párt ügyvezető alelnökének választották. 

A 1998-as országgyűlési választáson egyéni mandátumot szerzett Budapesten, később azonban háttérbe vonult, és a ciklus végén kilépett a pártból. 2007-ben aztán belépett a Fideszbe, ahonnan tíz évvel később távozott.

A videót itt nézhetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. július 15. 20:03
Csintalan te hülyébb vagy mint Bartus, pedige eddig azt hittem, ö a csúcs. Lepipáltad öreg. Az különösen röhelyes, hogy a szexualitásoddal próbálsz hencegni. Te, akire, ha egy egy nö ránéz, röhögögörcsöt kap. Lerínak rólad a prosztataproblémáid. Lehet, hogy a WC-ben alszol, hogy éjszaka ne keljen rohangálnod. Te egy roncs vagy kisöreg, nemcsak politikailag, szexuálisan is. Ezek a Csintalan-féle leaszfaltozott agyú duzzogó, rinyáló, beképzelt, gyurcsányista lumpen-elit-figurák azt gondolják, hogy ök mindjárt a haladó, modern, jövöbe látó, felvilágosult nyugágy-forradalmárok lesznek, amint Orbánt szidják, a magyarokat hülyének nézik és mindent letagadnak, ami a magyaroknak egy kis tartást adhatna. Ezek a fajta utálkozó, halálmadárkodó, acsarkodó, sötétben hazájuk ellen szervezkedö, jellemtelen figurák, mindig abban sántikálnak, hogy a magyarok vagyonát, lelkét, gondolkodását, identitásukat ellopják, meghamisítsák, megnyomorítsák, tönkretegyék. Szégyeld magad Sanyi, anyád letegadna.
nagyi1954
2023. június 17. 06:54
Ez már a vége. Talált, süllyedt.
ringwoodite
2023. június 16. 14:25
Jol van Sandorkam. Teged is igy kell komolyan venni, es legfokeppen a dumaidat... Azt nezzuk amit teszel.
Glück28
2023. június 15. 05:54
Igaza volt a lányának, Csintalan nem szeret a nyertes oldalon állni, mindig a rosszat keresni és a vesztesek oldalán érzi elemében magát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!