Autómentes hétvége autóval

2023. szeptember 22. 20:13

Az ügyről a független-objektív sajtó sokáig nem számolt be, de aztán megérkezett a megoldás.

2023. szeptember 22. 20:13
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„Karácsony Gergely hazudott, hazudik és hazudni fog. Hazudott, hogy tudna angolul, kamuzott a kampánypénzei ügyében. Most hazudik az autózását tekintve és biztosak lehetünk benne, hogy a jövőben is hazudni fog valamiben.

Honnan tudom? Onnan, hogy Karácsony Gergely egy kamugép. Az igazmondás képességével egyszerűen nem rendelkezik. Történt ugyanis, hogy autómentes hétvégét tartottak a fővárosban. Jól gondolja a kedves olvasó, az autómentes hétvége azt jelenti, hogy autóktól mentesen lehet közlekedni bizonyos részein a városnak. Persze vannak olyanok, akikre az autómentesség nem vonatkozik. Például Karácsony Gergely. A nagyvad sofőrrel érkezett az autómentes hétvége egyik programjára, amikor tilosban megállva rányitotta az ajtót egy bringásra.

Most mit lehet erre írni? Van ilyen?

Amikor pedig a Bors újságírója megkérdezte, mivel érkezett, akkor azzal a bárgyú mosolyával nézegetett és annyit sikerült mondani, hogy van még programja. A program, az újságíró szemfülességének köszönhetően, kiderült, hogy micsoda: hazamenetel. Vagyis Karácsony Gergely megint hazudott.

A probléma nem az, hogy egy főpolgármester hivatali autóval érkezik bizonyos eseményekre. A gond az, hogy Karácsony ezekről kamuzik.

Az ügyről a független-objektív sajtó sokáig nem számolt be, de aztán megérkezett a megoldás. Karácsony azért kocsikázott, mert megfájdult a térde. Még szerencse, hogy független-objektívek. Mi lenne, ha balosok lennének?!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Karácsony Gergely most épp azt mondja, hogy térdsérülés miatt autókázott az autómentes hétvégén

A főpolgármester újabb magyarázattal állt elő.

***

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik