Autómentes hétvége autóval

2023. szeptember 21. 12:55

Karácsony Gergely nem autózik, ő így sétál.

2023. szeptember 21. 12:55
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Történt ugyanis, hogy autómentes hétvégét tartottak a fővárosban. Jól gondolja a kedves olvasó, az autómentes hétvége azt jelenti, hogy autóktól mentesen lehet közlekedni bizonyos részein a városnak. Persze vannak olyanok, akikre az autómentesség nem vonatkozik. Például Karácsony Gergely. A nagyvad sofőrrel érkezett az autómentes hétvége egyik programjára, amikor tilosban megállva rányitotta az ajtót egy bringásra.

Most mit lehet erre írni? Van ilyen?

Amikor pedig a Bors újságírója megkérdezte, mivel érkezett, akkor azzal a bárgyú mosolyával nézegetett és annyit sikerült mondani, hogy van még programja. A program, az újságíró szemfülességének köszönhetően, kiderült, hogy micsoda: hazamenetel. Vagyis Karácsony Gergely megint hazudott.

A probléma nem az, hogy egy főpolgármester hivatali autóval érkezik bizonyos eseményekre. A gond az, hogy Karácsony ezekről kamuzik.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Bors

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. szeptember 21. 16:12
Így közlekedik egy béna zsiráf.
Falióra tábornok
2023. szeptember 21. 14:23
ez NAGYON durva. felháborító. és persze veszélyes. elképesztő bazmeg.
llnnhegyi
2023. szeptember 21. 13:42
Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen is gratulált Karácsony Gergely megroggyant főpolgármesternek. Önként sétált a DK csapdájába! Majd a DK szervez neki programokat. A villamos odavissza üti Karácsony Gergelyt.
papalimapapa
2023. szeptember 21. 13:35
Megdöbbentő pótcselekvéses ripacskodás. Miért kell tűrni ezt a bárgyú barom Karácsonyt Budapest polgárainak? Hol a határ? Azt hinnénk, hogy nincs lejjebb, de ez mindig rácáfol. Egy ilyen tehetségtelen, buta, sumák, hazug, élhetetlen polgármestert faluhelyen már rég elvertek volna. Csak az ostoba, gőgös, ködharapó pesti belvár "értelmiség" képes arra, hogy egy ekkora barmot tartson, miközben az ország fővárosa lerongyolódik. Nem a fővárosnak van országa, az országnak van fővárosa! És az ország egy igazi főpolgármestert akar, nem egy ilyen kretént! Hogy lehetett ezt megválasztani? Tessék végre elzavarni a kommandójával együtt! Messzire! Vissza se találjanak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!