Hetilap

Nick Vujicic

A keresztényeknek részt kell venniük a politikában
V. évfolyam 38. szám

Készített Karácsony néhány PR-fotót, majd végigautózta az elvileg autómentes hétvégét (VIDEÓ)

2023. szeptember 18. 15:37

Autós lett az autómentes hétvége.

2023. szeptember 18. 15:37
null

Karácsony Gergely autómentes hétvégét tartott Budapesten, amikor is népszerűsítette a tömegközlekedést, valamint villamosokon kilógva pózolt – amit már csak a biztonság kedvéért se ajánlunk olvasóinknak. A Bors szerint ezt a szép szeptemberi hétvégét „a főpolgármester végigautózta [...], mindenhová a sofőrje vitte, aki gyakran szabálytalankodott. Aztán Karácsony nem mondott igazat a Bors riporterének kérdésére”.

A lap arról ír, hogy Karácsony sofőrje egyik megállása során a biciklisávon állt meg, ahol a főpolgármester rányitotta az ajtót egy éppen érkező biciklisre. Másnap Zuglóban az autómentes hétvége újabb rendezvényére is autóval érkezett. Amikor a Bors riportere rákérdezett, hogy is van ez, Karácsony zavarában annyit mondott, hogy innen még egy újabb rendezvényre kell mennie, ezért kell autóba ülnie.

„De nem mondott igazat, a Bors riporterei rajtakapták” – írta a lap, ugyanis a főpolgármester a nem ment újabb rendezvényre, hanem egyenesen hazavitette magát. Az már tényleg csak a ráadás, hogy sofőrje ezúttal már a járdán állt meg, hogy a főpolgármesternek kényelmes legyen az a pár lépés hazáig.

Nyitókép: Bors

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik