A NAV már az OTP feljelentése alapján is nyomoz Karácsony mozgalma ügyében

2023. szeptember 21. 13:27

Az OTP feljelentése után kezdték meg a vizsgálatot.

2023. szeptember 21. 13:27
null

Vizsgálja az adóhatóság az OTP feljelentését Karácsony Gergelyék mozgalmának ügyében a Magyar Nemzet szerint. A lap felkereste az eljárást felügyelő Fővárosi Főügyészséget, tőlük is azt a választ kapták, hogy „az újabb feljelentést a nyomozó hatóság az úgynevezett tettazonosság elve alapján a korábban költségvetési csalás miatt indított bűnügyben kezeli”, azaz a NAV a már folyamatban lévő nyomozásban elemzi az OTP feljelentését. 

Mint arról a Mandiner korábban beszámolt: az OTP Bank  feljelentést tett Karácsony Gergely 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében. A dokumentum szerint 

Karácsonyék számlájára 526 millió forint érkezett annak megnyitása óta,

ez azt jelenti, hogy Márki-Zay Péter azon korábbi nyilatkozata, amely a főpolgármester félmilliárdos kampányáról szólt, nagyságrendileg helytálló.

További részleteket az alábbi cikkben olvashat:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sztrovacsek
2023. szeptember 21. 18:42
Ez a történet több sebből vérzik mint a nokiás meg a viszkis doboz együttvéve.
KBA98
2023. szeptember 21. 17:44
De ne csak nyomozás legyen, hanem végre ítélet is!
Bell & Sebastian
2023. szeptember 21. 17:00
Már egy éve nyimi-nyomiznak minden szinten szinte minden után, aminek rettenetes következményei lesznek. A Fidesz népszerűtlenségére nézve, ha befullad a nulláslisztbe az egész, mint szokott.
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 21. 16:23
SZARNI RÁ! A FIDESZ PÁRTLAPJA ELHALLGATJA A MATOLCSY-VARGA VITÁT. NEM SEMMI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!