A Gyurcsány-korszak Dobrev-kormány néven akar visszatérni

2023. szeptember 29. 13:04

Gyurcsányék meghirdették kormányprogramjukat, amiből 3 dolog egyértelműen kiderült.

2023. szeptember 29. 13:04
Hollik István
Hollik István
Facebook

„Gyurcsányék meghirdették kormányprogramjukat, amiből 3 dolog egyértelműen kiderült:

1. Gyurcsányék programja ugyanarról szól, mint kormányzásuk: adóemelések, és Brüsszelnek való teljes behódolás, akár a magyar érdekkel szemben. Ezt most éppen Európai Egyesült Államoknak hívják.

2. Elég csak végignézni az első sorokon, hogy lássuk, a végrehajtó emberek is ugyan azok a levitézlett Gyurcsány-emberek. 

3. A Gyurcsány-korszak tehát Dobrev-kormány néven akar visszatérni.

Egy régi, kudarcot vallott világ, a régmúlt kárt okozó embereivel dörömböl újra Magyarország ajtaján. A magyarok nem felejtették el mindazt, amit Gyurcsányék egyszer már elkövettek. Ebből többet nem kérünk!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2023. szeptember 30. 17:50
Dobrev kormány? Ez Magyarország. A Gyurcsányné korrektebb lenne.
gekk
2023. szeptember 30. 07:03
Szerintemgekk 2023. szeptember 29. 22:35 Te csak egy moslékos vagy.. Csak egy tömeggyilkos, ruszkiszopó kommunisták faszát szopó megvezetett, alantas, buta proli vagy. Válasz erre 2 0 Szerintemgekk 2023. szeptember 29. 22:18 Neked meg valamiért, Gyurcsány rutinosan megszokott államcsődjeire, kis zsebkommunista gekko. Ugye azért szavazgatsz rá, fanatikusan perverz mazochista, kis gekkó? Tessék, itt az egyik egybites, aranyhaleszű orbitszoponc. Ilyenekből áll a ner, ezek a barmok orbit talpasai.
gekk
2023. szeptember 29. 20:17
Nincs új a nap alatt. Orbitnak megint szüksége van fletóra. No meg az egybites, aranyhaleszű szavazoncaira.
Majdmegmondom
2023. szeptember 29. 20:12
A kettő abban hasonlít, hogy pont lesz@rják, hogy az ország mit akar és pont lesz@rják, hogy őket kifejezetten senki nem akarja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!