A 444-es Herczeg Márk szerint viccesek a gusztustalanságai

2023. szeptember 14. 18:54

Szó se róla, szilajul erőlködik Herczeg kartárs, hogy bemutassa, miért neki van igaza akkor is, amikor nincs.

2023. szeptember 14. 18:54
Pilhál Tamás
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Helyénvaló, ahogyan Gábor Lászlónak, az Origó főszerkesztőjének testalkatán gúnyolódott, sőt: üdítően tréfás volt a cikke, hiszen ő írta, személyesen, Herczeg Márk – nagyjából ez az üzenete a 444-es blogger mai opusának, amelyben korábbi, nagy botrányt kiváltó írásművét próbálta védeni az utolsó ukránig. Szó se róla, szilajul erőlködik Herczeg kartárs, hogy bemutassa, miért neki van igaza akkor is, amikor nincs. Csak hát a nagy kínlódástól, az erőltetett példáktól úgy izzadságszagú az egész, ahogy van.

De kezdjük az elején! Két hete Herczeg Márk »Kifolyik a szemed, megőrülsz és megfulladsz, ha meglátod az Origo gyönyörű főszerkesztőjének tökéletes alakját« címmel tett közzé testszégyenítő dolgozatot a Soros-blogon. Ebbe olyan cizellált gusztustalanságokat sűrített, mint például:

»A szuperszexi Gábor László izzasztóan gömbölyű pocakkal, férfiasságát nadrággal takarva érkezett Kötcsére.«

És így tovább. Alkotása a Magyar Nemzeti Médiaszövetség és a Magyar Újságírók Közössége mellett még a balliberális sajtó elhajlásaira többnyire süket és vak MÚOSZ-nak is sok volt: etikai bizottságuk küldött egy tőle szokatlan ejnye-bejnyét.

Majd eltelt két hosszú hét, és Herczeg Márk ma hajnalban közzétette legújabb gyöngyszemét »Illiberális könnyek: visszatért a PC-diktatúra, snowflake-ek szállták meg a fideszes médiát« címmel. Ennyiből is sejthető, hogy emberünk azóta sem találkozott tükörrel. Ilyeneket ír:

»A magát keresztény-konzervatívnak tekintő lap [mármint az Origó] egyfolytában egykori és mai híres emberekről (vagy teljesen ismeretlen influenszerekről) mutogat erotikus fotókat, kangörcsöt ígérve a férfi olvasóknak. Mindezt úgy művelik az ország egykori legolvasottabb és egyik legkomolyabb lapjával, hogy annak főszerkesztőjéről, Gábor Lászlóról gyakorlatilag nincsen elérhető kép vagy videó az interneten, és sosem nyilatkozik sehol.«

Vagyis skandalum, hogy miközben az Origón vannak bulvárhírek, aközben a főszerkesztőről nem találnak fotót, videót. E kettő összekapcsolása egyfelől hülyeség: mi köze a főszerkesztő kinézetének a tartalom minőségéhez? Ha az Origó vagy a 444 okosakat vagy sületlenségeket ír, az független Uj Péter vagy Gábor László pocakjától. Másfelől nem is igaz: az ominózus 444-cikkbe is beillesztettek például egy 2021-es Gábor László-képet, amelyet ők, a 444-es fiúk-lányok készítettek. Ezek szerint mégsem sikerült elbújnia?”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

Ezt nem láttuk jönni!

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papamaci57
2023. szeptember 15. 09:22
"A magát keresztény-konzervatívnak tekintő lap [mármint az Origó] egyfolytában egykori és mai híres emberekről (vagy teljesen ismeretlen influenszerekről) mutogat erotikus fotókat, kangörcsöt ígérve a férfi olvasóknak." Nos akkor látogassatok el az Index fórumára, mégpedig a "Hölgyek, urak, szex" vagy a Szexi képek topikjai rovatba. Nos ezekhez képest az Origo szentéletű apácák gyülekezete.
FeketeFehér
2023. szeptember 14. 22:57
Mondjuk a 444 vitriolos cikke folyamatosan dícséri Gábor Lászlót, hogy milyen jól néz ki a pocakja, meg milyen jól öltözködik. :))))
lauderstenonis-2
2023. szeptember 14. 21:46
Ehhez képes az itteni cikkajánló: Egyre nagyobbak a Jóban Rosszban szexi színésznőjének mellei - kép origo.hu És akkor rinyál a szatíra miatt ez a hópihe?
lauderstenonis-2
2023. szeptember 14. 21:44
Jajj, ti hópihék... Rinyáljatok még egy kicsit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!