Vona nagy dobásra készül: ezért távozik az ATV-től

2023. augusztus 24. 08:00

Schiffer András lép a helyébe.

2023. augusztus 24. 08:00
null

Augusztus 28-án folytatódik az ATV ÖT című vitaműsora egy új résztvevővel Schiffer András személyében. Mivel az ÖTből nem lesz HAT, a Media1 kiderítette, hogy Schiffer Vona Gábor helyére érkezik, aki saját elhatározásból döntött a távozás mellett.

A lap belsős információkból úgy tudja, a Jobbik korábbi elnöke, az Index jelenlegi publicistája azért hagyja el a műsort, mert „valami nagy dobásra készül”. Hogy mi ez a nagy dobás, azt Vona nagy titokban tartja, de állítólag békében vált el a csatornától.

Nem ez lesz az egyetlen változás a műsorban. Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, ősztől nem Dévényi István, hanem Vogyerák Anikó vezeti majd a műsort.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube/képernyőkép

 

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannluipigus
2023. augusztus 24. 12:27
Még mindig nem tudjuk, hogy csak egy hülye vagy egy beépített ügynök voltál.
VeressZoltán
2023. augusztus 24. 12:07
5. Ja, ott is mindenki ért mindenhez is. Megy a nagy duma, nagyon okos mind, többnyire utólag. Hogy hogy kellett Vona csinálni. Ennek a csavargónak az lett volna a nagy dobása, ha nem pusztítja el a Jobbikot. Csata közben kell nagyot dobni!
gyaloggos
2023. augusztus 24. 11:53
MINDENKI készül! KÉSZÜL ORBÁN VIKTOR, a FIDESZ, készül VONA, készül PESTY,...
Hangillat
2023. augusztus 24. 11:50
A haja farkas-szürkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!