Sorosék pont most váltak még fenyegetőbbé

2023. augusztus 17. 09:28

Őszintén megijedhettek a különféle NGO-k és mindenfajta befolyásolással foglalkozó szervezetek, de pánikra ok egy szál sem.

2023. augusztus 17. 09:28
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok

„Az önök figyelmét sem kerülhette el az a nagyszerű, mi több, újszerű, megdöbbentő és mindenkit földig sújtó hír: újraszervezi magát a Soros-birodalom. Micsoda meglepetés! És ha nem orrolnak meg rám, csak hogy halmozzam a szépelgő kifejezéseket, amelyek progresszív újságírók önön kifigurázásuk miatt szoktak megtenni, már le is lövöm a poént: a bejelentést követő pár nap már arra is elég volt, hogy mind megtudjuk, az égvilágon semmilyen, általuk emlegetett terepelhagyás sem történik.

Pedig őszintén megijedhettek a különféle NGO-k és mindenfajta befolyásolással foglalkozó szervezetek, de pánikra ok egy szál sem. Mára mindenki pontosan tudja, hogy senkinek sem kell a továbbiakban sem attól félnie, hogy a felforgatásért nem kap majd megfelelő mennyiségű zsoldot. Még csak annyi sem változik, hogy a CEU távozna Budapestről, pedig évek óta azt a hallgatjuk, hogy a féktelen, tűrhetetlen fasizmus miatt ez már tényleg bármelyik pillanatban megtörténhet.

Szerintem velem együtt már sokan látták az Oppenheimert. Számos tételmondat elhangzik a filmben, de az egyik legfontosabbat Lewis Strauss, az Amerikai Atomenergiai Bizottság elnöke mondja. Nem idézem pontosan, de a lényegre mindenki emlékezhet vagy éppenséggel megértheti: az igazi hatalom soha nem lép ki a fényre. Az igazi hatalom az árnyékban marad és onnan irányít. Pontosan ezek a szavak jutottak eszembe, amikor a dollármédia egységesen, szinte pár percnyi eltérést sem megengedve magának hozta nyilvánosságra, hogy Sorosék – az előbb említett, valójában semmit sem jelentő módon – átszervezik a birodalmukat. Hát persze, hogy átszervezik! Ebben az egészben csupán az az érdekes, hogy ez a bejelentés a névleges változásokról nem sokkal korábban történt meg.

Az emberek ugyanis nem szeretik Sorosékat. Se Soros Györgyöt, se Soros Alexet. És ez érthető, mert a többség nem ért egyet azzal, aki teljes mértékben felforgatná és megszüntetné az addigi életét, valami homályos és távoli oknál fogva. Különösen nem szereti azt, ha erőszakos, fizikai atrocitásokat okozó szervezetek is ezt szeretnék elérni, mint az Antifa, amit szintén a Soros-birodalom finanszíroz. Legyünk őszinték: aki ebben pénzügyileg nem motivált vagy éppenséggel nem épelméjű, az sok frankót nem láthat akkor, ha szó szerint megpróbálják szétbarmolni az életét. És miért is kéne ezt hagynia vagy kedvelnie? Hogy magáról a Jó Ember benyomását keltse? Még egyszer mondom, aki nem pénzügyileg motivált a kérdésben vagy épelméjű, az ezeken a körökön már rég túl van.”

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyzoltan-2
2023. augusztus 18. 08:14
A megítélés, a helyzet nem javulhat! Sorosék, a zsidóság, azt csinál, azt csinálhat, amit csak akar! Az "antiszemitizmus" bunkójával minden ellentétes gondolat kivégezhető, agyonverhető! A tért-nyerő aktív Antifa, a zsidó kápók legális szervezete, évezredes tapasztalatával megfelelően biztosítja az emberiség sakkban tartását, önfegyelmét..! -senki nem akarhat az antiszemitizmus megsemmisítő vádja alá kerülni... -nem idő-előtti eredményt hirdetni; a győztes, a nyertes a zsidóság..! Az emberiség vesztett!
pipa89
2023. augusztus 17. 15:54
"Az igazi hatalom az árnyékban marad és onnan irányít." Ha soha nem vesszük elő őket, soha nem változik meg az ember világa. Ezen az oldalon marad a véráldozat és Mammon tornyaiban az extraprofit. Soros egy arccal rendelkező pénzügyi végrehajtó nyerészkedő a Gazdáihoz képest pite. Mindenesetre a láthatatlan hatalom látható farka, és mi nem tudunk mit csinálni mint vele szélmalom-harcolni. Jól csináljuk? Biztos, hogy jól csináljuk? Nem létezik, hogy nem lehetne megfogni magyar módra, amolyan kutyaharapást szőrivel-módszerrel?
Hangillat
2023. augusztus 17. 14:12
Mivel a hír-árja ballakmározók szerint Soros-hálózat nem is létezik, tehát ezért vonultak ki! Ez pedig azt jelenti, hogy maradnak. A 'nesze semmi, fogd meg jól!' helyett 'nesze valami, jól fogod a semmit! lett. Polbeatangok.
Pelso j.
2023. augusztus 17. 13:23
trombi, édes a rettegés Sorostól? Irány valamelyik Türk Tanács ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!