Novák Katalin megérkezett a Vatikánba

2023. augusztus 25. 10:33

A köztársasági elnök hamarosan a Szentatyával találkozik.

2023. augusztus 25. 10:33

„Megérkeztem a Vatikánba, ahol hamarosan Ferenc pápa fogad audiencián” – írta hivatalos Facebook-oldalán Novák Katalin, aki fényképeket is posztolt a tiszteletére kivezényelt pápai testőrségről. A katolikus egyházfő április végén három napot töltött Magyarországon az apostoli látogatás keretében. A pápai vizit egyik legnagyobb eseménye a Kossuth téri szentmise volt, emellett Ferenc pápa találkozott politikusokkal, vallási méltóságokkal, valamint háborús menekültekkel is. 

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. augusztus 27. 11:04
A zsido háttérhatalo által kreált ellenpápa fogadta az ukránfaszt szopó kvótaribancot. Passzolnak egymáshoz. Aljasak, hazugok, árulók.
gyaloggos
2023. augusztus 25. 18:07
Abafy! AZOKAT elképzelni sem tudom ilyen helyzetben! MEG a többi OSTOBÁT sem!
Abafy Alfréd
2023. augusztus 25. 16:40
Képzeljük el Bangóné Borbély Ildikót ebben a helyzetben, vagy a Lendvai Múmia Ildikót, na
gyaloggos
2023. augusztus 25. 16:06
TEHÁT: FELESLEGESEN nem kell hangoskodni, a magyar érdekekért pedig ki kell állni! Pl.: a vámmentes ukrán gabona ellen tennünk kell makd, ez nem kérdés. CSAK nem kell azt harsányan tenni, csak lépni, oszt szevasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!