Minek forszírozni, fátylat rá

2023. augusztus 18. 18:48

A balos értelmiség hisztérikusan ment neki Gulyás Mártonnak (aki egyébként a hősük), hogy az hogy merészelte hosszú perceken keresztül faggatni / felkérdezni Kőszeg Ferencet.

2023. augusztus 18. 18:48
G. Fodor Gábor
G. Fodor Gábor
Origo.hu/888

„Napok óta izzik a levegő a balliberális platformokon. A balos értelmiség hisztérikusan ment neki Gulyás Mártonnak (aki egyébként a hősük), hogy az hogy merészelte hosszú perceken keresztül faggatni / felkérdezni Kőszeg Ferencet (aki egyébként a hősük) a pedofíliával kapcsolatos nézeteiről. Még a legmegértőbb megközelítések is abba a dilemmába futnak bele, hogy vajon kinek kell jobban szégyellnie magát: Gulyás Mártonnak, azért, mert kérdezett vagy Kőszeg Ferencnek, azért, mert válaszolt és a válaszadás folytán őszintén elmondta pedofilpárti álláspontját.

A dilemmáról aztán kiderül, csak azért dilemma, hogy azt hazudják magukról, hogy mi innen is, onnan is megnéztük a kérdést, az álláspontjuk azonban egyértelmű: egy 84 éves, szabadságharcos hőst, akinek nincs közhatalmi funkciója, nem lett volna szabad vegzálni a pedofíliáról vallott nézeteivel kapcsolatban, ha történetesen azt gondolja, amit gondol.

Minek forszírozni, fátylat rá. A hőst nem szabad demisztifikálni, mert ha így megy tovább, hőseink se maradnak.”

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2023. augusztus 19. 11:30
Tényleg nem volt elég figyelmeztetés a ballibbantak vérgőzös agitálása a gyermekvédelmi törvény ELLEN? Ki nem értette, hogy a ballibbantak egytől egyig családellenes, LMBTQPRSTXYZ+ párti pedofilok?
ipolypart2
2023. augusztus 19. 10:48
Eltekintve a vitatott mondatoktól, meg minden mástól is. Miért is gondolják a haladárok, hogy rajtuk nem fog az idő, őket nem rágja meg. Ezen a szerencsétlen emberen nagyon látszik a betegség, a halál szele. Bizony nincs jó állapotban. Ezt senki nem látta rajta? Stáb, riporter, család? Miért kellett kiengedni a nyilvánosságra? Miért van az, hogy a fiatalok/fiatalabb balosok/haladárok ragaszkodnak ezekhez a múmiákhoz? Nem jut eszükbe semmi maguktól? Így volt ez a szinházi emberekkel is. Föl voltak háborodva, hogy 80 év körül megköszönték a munkájukat. A ripacsok nem tudnak leállni. Így volt ezzel Honthy Hanna is, meg most így van Gálvölgyi is, meg Bródy is, Jancsó Miklósról már nem is beszélve. (szerintem ő lenne a másik nyálcsorgató perverz). A nyaloncaik meg nyalják őket. Pl Szily meg a többi a balos újságokból. ALÁJUK KÉRDEZNEK.
Skywalker_bp
2023. augusztus 19. 09:57
Géfodor ismét felült a Zeitageist-ra. Ha ezt a 7 órás interjút a 84 éves Orbánnal csinálta volna végig egy (nem alákérdezôs) interjút (ami, mint tudjuk, a Fidesz oldalon fogalmilag minimum 2010 óta kizárt jelenség, akkor a bátor Fodorgé nyilvános lincselést követelne. FodorGé. Az Origo/888-on. Érted. Muhaha
Abiondi
2023. augusztus 19. 06:22
Egy vitát az is megérne, hogy milyen "hősei" vannak a ballipsi oldalnak, kezdve Göncztől most Kőszegig bezárólag!? Hogy nem fordul fel a gyomruk ezeknek maguktól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!