Megható bejegyzésben gratulált bátyja a vb-meccs hősének, Vogel Somának

2023. augusztus 01. 08:06

„Számomra te vagy és leszel, de már akkor is a legjobb kapus voltál” – fogalmazott Vogel Simon.

2023. augusztus 01. 08:06
null

A magyar férfi vízilabda-válogatott szombaton megszerezte a világbajnoki címet, miután a fináléban ötmétereseket követően legyőzte Görögország csapatát. A büntetőpárbaj hőse a magyar csapat kapusa, Vogel Soma volt, aki négy görög ötméterest is kivédett. 

A fiatal sportolót bátyja, a szintén vízilabdázó Vogel Simon köszöntötte közösségi oldalán

 „Drága Öcsém! Hát itt vagyunk világbajnok lettél” – kezdte bejegyzését a sportoló.

Sok érzés kavarog bennem, emlèkek mikor gyerekként ezt álmodtuk meg, végülis nem is beszèltünk erről hisz egyértelmű volt, hogy ez az amiért edzünk”

 – folytatta.

„Emlékszem a kis vízben ,amikor egészpályán játszottunk, ott is egy-egy védésnek és gólnak úgy tudtunk örülni mint ,ahogy te tetted most az utolsó lövésnél” – idézte fel az idősebbik Vogel-fiú. „Mindig azt képzeltem el,hogy ezeket a sikereket együtt érjük majd el, valahogy ezt tekintettem a »normálisnak«, ahogy az egyszer sikerült, ott úgy hittem nem tudnak majd megállítani minket, de nem így lett” – tette hozzá.

Vogel Simon gondolataitazzal zárta, „bátran tudom kijelenteni, hogy 

számomra te vagy és leszel, de már akkor is a legjobb kapus voltál, amikor a kis vízben játszottunk. Következő cél Párizs.”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: M4 Képernyőfotó

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvaso9
2023. augusztus 01. 08:50
Szép. Mindenek előtt: gratula mindkettőjüknek, a csapatnak, a felkészítőknek, a családoknak. Csak munkával lehet eredményt elérni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!