Közben zajlanak a történések

2023. augusztus 31. 14:56

A Fidesztől a DK-ig több politikus is a sajnálatát fejezte ki, amit köszönök!

2023. augusztus 31. 14:56
Tikvicki Dóra
Tikvicki Dóra
Facebook

„Közben zajlanak a történések. Hogy mi a pontos igazság, azt csak az egyetem tv vezetősége tudja.

Amit biztosan állíthatok, hogy a főszerkesztősegem alatt nem volt tudomásom arról, hogy az egyetem beleszólt volna a működésbe, tartalmilag teljesen biztosan nem.

Az Szegedi Tudományegyetem vezetőségével nekem sem konfliktusom nem volt, de még csak kontaktban sem voltam velük.

Ami az egyetem tv vezetőségét illeti, nyilván van a fejemben egy elmélet, de nem szeretnék belemenni a sárdobálásba, bár nyilván nincs felszínre hozva minden információ.

Ezt is ajánljuk a témában

Ami pedig a médiát illeti, bárkinek bármelyik oldalról szívesen válaszolok. A Fidesztől a DK-ig több politikus is a sajnálatát fejezte ki, amit köszönök!

Nyilván a történteket fel lehet használni politikai és ideológiai célokra, ez nekem egyáltalán nem volt szándékom, csak az igazságérzetemet sértette az eset. Továbbra sem köteleződtem el egyik párt vagy oldal mellett sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. szeptember 01. 21:18
izvesztyija 2023. szeptember 01. 10:11 .. akkor most te vagy a fő LMBTQs ? Úgy kevered a szart, hogy még a barátodban van?
P.Béla
2023. augusztus 31. 23:00
"lájkbajnok A szegedi egyetem alapítványának kuratóriumi tagjai: Jászai Gellért, Trócsányi László. No comment. " Csak egy idióta gondolhatja, hogy egy riporter/műsorvezető munkaviszonyáról egy kuratórium dönt. A troll IQ szintjéről sokat elmond, hogy azt hiszi, az ő irányukba tud befolyásolni gondolkodásra képes kormánypárti szavazókat. Elvtársak, nem mindenki olyan értelmi toprongy, mint ti. A lényeges kérdés: Ki gyakorolta a hölgy munkáltatói jogait? Meg kellene nevezni, hogy ki bocsátotta el. Ha valóban úgy történt, ahogy a volt munkavállaló állítja, akkor munkaügyi perben jó eséllyel nyerne.
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 31. 20:49
>>>izvesztyija 2023. augusztus 31. 18:10 TRICIKLI!<<< Tipikus liburgyák, vagy bodyshamingel, vagy névgyaláz. Miközben az ő neve meg Szopi Kálmán vagy Tőke Imre.
Búvár Kund
2023. augusztus 31. 19:57
"Továbbra sem köteleződtem el egyik párt vagy oldal mellett sem.” 😁😁😁 Ezennel felkínálom magam népgazdasági hasznosítára, várom az ajánlatokat! 😁😁😁
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!