Kátyút okozott a hétvégi vihar, azóta nem sikerült leaszfaltozni, már a Google Térkép is mutatja

2023. augusztus 08. 18:01

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a temetetlen gödör, „A hírös zuglói lyuk”.

2023. augusztus 08. 18:01

Hatalmas károkat okozott országszerte a szombat hajnalban a fővárosra is lecsapó vihar. Ekkor keletkezett Zuglóban, a Gyarmat utcában egy kátyú, ami nem meglepő a heves zivatarok során. Az azonban már igen, hogy azóta sem tudták helyreállítani az aszfaltot, a gödör azóta is díszíti a XIV. kerületet. 

Ezt is ajánljuk a témában

A HVG szúrta ki, hogy a Gyarmat utcai evangélikus kápolna előtt tátongó lyuk felkerült a Google Térképre is: a hozzászólók még értékelték is a látványosságot, olyanokat írtak, hogy 

  • „az üreg akár borospincének is alkalmas lenne! vagy közösségi helyiségnek, földalatti nyugdíjasklubnak”;
  • „Nagyon jól éreztük magunkat itt. A legjobb lyuk valaha. Kérjük, hogy a belépőjegyet előre vásárolja meg, mert hosszú sorok alakulhatnak ki az árusoknál”;
  • „Én messziről utaztam, hogy megnézzem, és hát nem is csalódtam!”

Nyitókép: MNO

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyurica
2023. augusztus 08. 22:52
Ez két hónap alatt a harmadik irdatlan gödör a gyarmat utcában. valsz az egész utca szar. 1. Lőcsei út közelében 1-1-1 méter gödör 2. varsó utca közelében hasonló gödör 3. ezt még nem láttam, 1-2 hónapig nem szokták kijavítani...
FeketeFehér
2023. augusztus 08. 20:00
Ez nem kátyú, hanem komoly alépítményi probléma. Pusztán aszfaltozással nem javítható. Ki kell deríteni, miért szakadt be, tervezni kell egy olyan megoldást, ami hosszútávon működik. Az a két hét, ameddig ez tart, addig kerülgetni kell.
kunfia1
2023. augusztus 08. 18:54
Tényleg ott a kátyú egy hete? Nálunk Zsámbékon évek óta vannak kátyúk, és fideszes a polgi, csak Orbán nem tudja kifizetni a már megnyert pályázatokat sem, mert üres a kassza, ezek elloptak mindent, államcsőd.
letsgobrandon-2
2023. augusztus 08. 18:21
ide akarták elásni karigerit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!