Hoppá: a rendőrség már vizsgálja L.L. Junior és G.w.M. száguldozását

2023. augusztus 25. 14:41

Mindez azután történt egy hónappal, hogy az Árpád hídon egy kerékpáros egy gyorsulási verseny áldozatául esett.

2023. augusztus 25. 14:41
null

Eljárást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság azzal a videóval kapcsolatban, amelyen az látható, hogy L.L. Junior és G.w.M. óránkénti 100-130 kilométeres sebességgel hajtott végig a Petőfi hídon, tudta meg a 24.hu.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság a videó alapján hivatalból indított eljárást, melynek keretében vizsgálják a felvétel tartalmát”

– írta a rendőrség a lapnak.

Kapcsolódó cikkek

Az eset másfél hónappal azután történt, hogy az Árpád hídon egy kerékpáros egy spontán gyorsulási verseny áldozatául esett. 

A videót alább lehet megnézni: 

Nyitókép: Pixabay

Kapcsolódó cikkek

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. augusztus 26. 13:57
"Secerror 2023. augusztus 25. 17:06 Kasztnizzák már le ezeket a cigány, fukszos senkiházi celebeket." Ez egy politikailag védett tenyészet, a propaganda szintjén a multikulti társadalom hazai előfutári lennének: https://flagmagazin.hu/mondom-a-magamet/ex-kgb-s-hogyan-romboljak-a-tarsadalmat-a-balliberalisok
Nehidd El
2023. augusztus 25. 18:59
Rémlett, és most ellenőriztem, hogy ennek az L.L. Juniornak a kisfia szaladt ki az úttestre, ahol elütötték, a gyerek meghalt. Aki elütötte teljesen vétlen volt, még 50-nel sem ment...
Zsoldos
2023. augusztus 25. 18:20
Két agyoniskolázott tehetségtelen büdös takony, nekik mindent lehet büntetlenül? Ja persze, mert különben rasszizmust visítanak! Két szánalmas senki! Nem lesznek büntetve a rühesek, vagy csak nagyon enyhén, szaros c...k.
formaegy-2
2023. augusztus 25. 17:53
"L.L. Junior és G.w.M. óránkénti 100-130 kilométeres sebességgel hajtott végig a Petőfi hídon" Kapnak egy 30 ezres büntetést. (ha egyáltalán kapnak, majd elsimítják) Na ez a két személy azon mocskok közé tartozik akiket nem szabad büntetni. Ezt ők is tudják. Köp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik