Gabinak meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért – kifakadt az influenszer, most nem áll Tóth Gabi mellett a botrányban (VIDEÓ)

2023. augusztus 15. 21:39

Ábrahám Róbert szerint Tóth Gabit joggal nevezik álszentnek.

2023. augusztus 15. 21:39

Ábrahám Róbert YouTube-videóban reagált a napok óta tartó bulvársztorira, miszerint Tóth Gabi elválik férjétől, Krausz Gábor sztárséftől, miután a pletykák szerint az énekesnő összejött egy zenésszel. Az influenszer szerint jóban van a séffel és Tóth Gabival is, de most nem tudja az énekest sajnálni. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Nagyon sokszor kiálltam és megvédtem Gabit, amikor azért támadták, amiért a másik oldalon színészeket, énekeseket, hírességeket az égig emelnek. 

De miért kellene sajnálnom, hogy egy ilyen helyzetben rajta köszörülik a nyelvüket, álszentnek nevezik és gúnyolódnak ezen a jelenségen, amikor azzal a csávóval mutatkozik pár nappal később, akivel megcsalta a férjét?”

– fogalmazott Ábrahám Róbert, aki szerint Tóth Gabinak meg kellene tanulnia felelősséget vállalni a tetteiért, és „nem mindig abban a kényelmes áldozati pózban mondani, hogy jaj, mindenki ellenem van, mindenki bánt”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az influenszer szerint egy ilyen helyzeten, mint a mostani, nincs mit védeni, „itt nem ő az áldozat, hanem a kislánya és Krausz az áldozat. Ez ennyire pofonegyszerű”.

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tisza009
2023. augusztus 16. 11:33
Az 'ótvar ribanc' PC fogalom. És legalábbis nem tudok jobb jelzőt mondani erre az istenverte anyára, mégha Ábrahám óvatosabban is fogalmaz.
ujujuj
2023. augusztus 16. 08:32
Azon túl, hogy Ábrahám Robinak igaza van, hogy Tóth Gabi felelős a tetteiért, - ha nem érzi úgy, hogy a házastársa miatt igen, akkor a lánya miatt mindenképp - nem értem,akár neki, akár bármelyik megmondóipari szakmunkásnak miért kell ezzel foglalkoznia? Egyébként meg úgy is az lesz, hogy Gabit dugja az új bikája pár hónapig, megunják egymást, és majd kesereg, hogy most se fiatal kan, se család, hogy kibaszott vele az élet. Kiváló muníció lesz a kesergésre.
Kormánypárti2
2023. augusztus 16. 08:25
Akinek nincs normális nemi élete, az más faszán csámcsog.
pipa89
2023. augusztus 16. 08:14
Őszintén? Soha nem érdekelt más magánélete. Nem értem min hörög a fél ország. Hány házasság végződik válással? MUTASSATOK NEKEM EGY EMBERT, AKI NEM BOTLOTT MEG A FÖLDI ÚTJÁN! Amikor a fejeden a rózsaszín köd, nem látod még a hibád, bűnöd nagyságát, csak amikor oszlani kezd. Ezt a kemény felismerést senki sem ússza meg, ő sem, mi sem. Egyikünk sem! A megkövezés nem illik a 21. századba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!