Lakatos Márk: Novák Katalin nem gondolta végig, hogy Tóth Gabi jó reklám-e a nagy magyar családeszménynek?

2023. augusztus 13. 08:47

A stylist Tóth Gabi válásával kapcsolatban többek között azt írja, hogy az énekesnő „ennyit tud”.

2023. augusztus 13. 08:47

Lakatos Márk a TikTok-on, Barcelonából jelentkezett be. Először is elhangzott a szájából, hogy 

„Tóth Gabi és kedves neje”

Később kiderült: nem különösebben lepődött meg azon, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor a héten tudatta a nyilvánossággal, hogy vége a házasságuknak. A stylist szerint magyar házaspárok válási statisztikáját nézve 50 százalék volt az esély arra, hogy ez bekövetkezik. 

„Hogyha ez ennyire benne volt a pakliban, akkor 

miért kellett éveken keresztül ezt a maszlagot nekünk hallgatni meg olvasni a családügyi minisztérium blogján, adófizetők pénzéből? 

Horrorsztorikat hallgatni arról, ők most tényleg mekkora egy szent család, és milyen keresztényi szeretetben énekelgetnek meg főznek a pápának, meg nevelgetik egy szem gyermeküket. Tényleg, 

mint Szent József és Mária a kis Jézust a jászolban” 

– fogalmazott.

Lakatos szerint Tóth Gabi „ennyit tud”. Viszont 

ott van „az, aki őt felbérelte erre” 

– utal Novák Katalinra, és felteszi a kérdést: „Ő nem gondolta végig, hogy vajon jó reklám lesz-e a nagy magyar családeszménynek, a keresztény érzületnek és mindennek az, ha tényleg Tóth Gabika és kedves férje lesz ennek az arca?”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TikTok

 

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2023. október 24. 14:02
Nem Tóth Gabival van bármiyen probléma, hanem a ballib aljasságával. Alíg várjátok, hogy valakibe bele lehessen kötni, hogy jókat nevetgéljetek rajta és pellengérre állítsátok. Lelkesen támogatjátok a pride-ot, meg az összes agyamnetséget, de a Szájerről szóló hazugságokat hónapokig szajkóztátok, meg röhögtetek, hogy buzi, amit előtte is lehetett tudni.
Sámson
2023. augusztus 14. 21:44
A buzi belerúgott az álkereszténybe. A családot nem tisztelő tapolcai kurvába. De a családot a buzi Lakatos sem tiszteli. A családot - kizárólag egy férfi és egy nő között - Isten találta ki és alkotta meg. Nagyon sok ember számára működik, és vannak olyanok, akik nem tudják ezt működtetni. Ezen az utóbbi oldalon van Lakatos és a szeretőit váltogató tapolcai Tóth is.
akiaki
2023. augusztus 14. 18:06
márk, a vazelin meglett végül?
Lajoss
2023. augusztus 14. 16:47
Ilyenek ezek a tapolcai lányok…Bruhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!