Tóth Gabi is megszólalt a szakításukról

2023. augusztus 10. 07:01

Az énekesnő azt írta, közös gyermekük felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezik, szeretetben, békében.

2023. augusztus 10. 07:01

Nagyot robbant a hazai közéletben az a hír, hogy Tóth Gabi férje, Krausz Gábor közölte, elválnak útjaik. Később az énekesnő is megszólalt – számol be az Origó

„Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára” – írja Tóth Gabi, aki megkérte a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, hiszen ennél több információt nem szeretnének megosztani a nyilvánossággal. 

Ezt is ajánljuk a témában

Este újabb fordulat történt a kapcsolatukban, már nem is követik egymást a közösségi médiában.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. augusztus 14. 21:52
Az énekesnő azt írta: "közös gyermekük felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezik, szeretetben, békében." Mégis hogyan képzeli ez a tapolcai könnyűvérű nő, hogyan működik majd ez a gyakorlatban? Amikor jön majd az aktuális szsretőjétől, akkor mit mond a lányának? Szeretetben, békében? A szeretet nem válik el. A gyermeknek a béke az, ha mind a két szülője vele él, neveli, szereti. Együtt, valódi szeretetben. Különben nncs béke. Csak hazugságok.
lyon-v-2
2023. augusztus 10. 13:37
Ki ez akinek kit érdekel a magánügye ?
destsai
2023. augusztus 10. 10:11
első gondolatom nekem is az volt, hogy a gabika fidesznyikkereszténynagyasszonyság nem tesz jót az étteremnek...kiafaszom akar enni a krausz kosztjából alapon. ...aztán jött a fricska, hogy gabikát megfricskázta valamelyik fricska....nemegyszer...miközben ájatos pofával családozott ezzel a lúzer szakáccsal... ...ez szopás, igaz gabikák????
HunCsz
2023. augusztus 10. 10:01
Hát láttom a magyargyülölő náci kommandót teljes fegyverzetben. Magyarozni és kereszténységet gyalázni kéjesen. Hát azért tisztázzuk ez krausz azért a ti kutyátok kölke, aki válni akart. Biztos a hasznosági görbe azt mutatta neki, hogy a magyarkodás és a kereszténykedés terhe, ami rá is kivetült, nincs már összhangban a realizálható haszonnal. Milyen ember az, aki ahelyett, hogy csenedesen lelépne. Fogja és műkorrekt, libsi szertartás a faszbúkon bejelenti, hogy akkor ő ott hagyja a családját. Nem lennék meglepődve, ha szegény lúzer Gabi is innen tudta volna meg, hogy nincs többet családja. Lehet, hogy krausz összejött hodász ügynök atyával. ki tudja hogy megy ez ezeknél Hát legyetek rá büszkék a véretekre nácikáim. Ezek vagytok ti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!