A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Egy felülről kierőszakolt, életmódbeli, esztétikai egyenlőséget ígér, egy óriási átverést

2023. augusztus 05. 18:44

Elhiteti a kövérekkel, hogy ez rendben van; a lassúakkal hogy gyorsak; a fahangúakkal, hogy az operában a helyük es persze a férfiakkal, hogy szülhetnek.

2023. augusztus 05. 18:44
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A globális nagytőke és tudatipar szövetségesévé vált baloldal vagy új néven progresszió/woke feladott minden célt, amiért korábban éppen az új barátai ellen harcolt, eszébe sincs változtatni a társadalmi igazságtalanságokon, javítani a bérből és fizetésből élők helyzetén, visszametszeni a piac vadhajtásait

Nem, semmi ilyen nincs a tervei között; egészen másfajta egyenlőséget hirdet; olyat amiért egyetlen kiváltságukról sem kell lemondaniuk a szponzorainak és ráadásul nem kerül egyetlen fillérükbe sem, sőt további profitot termel nekik.

Egy felülről kierőszakolt, életmódbeli, esztétikai (csúfság esztétikája) egyenlőséget ígér, egy óriási átverést, amit majd a gender tanokhoz hasonlóan jogi eszközökkel támogat meg.

Elhiteti a kövérekkel, hogy ez rendben van; a lassúakkal hogy gyorsak; a fahangúakkal, hogy az operában a helyük es persze a férfiakkal, hogy szülhetnek. Pedig nem; és az érintettek erre hamar rájönnek, hogy aztán a valóság és vágyott valóság találkozásából kialakuló kognitív disszonancia vágja (végleg) haza őket.

Itt tart most a baloldal. 

És a helyzet egyre rosszabb lesz.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Ulises Ruiz Basurto

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. augusztus 08. 10:26
Németország volt a kísérleti labor, hogy a bűntudat sulykolásával hogyan lehet túlmoralizálni és totálisan becsicskítani egy népet. A német ember ma önként áll ki teljes erővel a saját érdekei ellen: migránsok befogadásával dobja szemétre a kultúráját, az idióta szabályokkal a saját gazdaságát, a veganizmussal az egészségét és a méregzöld szempontokkal a saját jólétét, az lmbtq családmodellel pedig a saját fennmaradását. A kísérlet sikerült, így ideje globális szintre emelni a projekt scope-ot. A bűnös most már minden fehér ember, a bűn pedig a teljes történelem. A folytatás pedig ismert.
catalina11
2023. augusztus 06. 13:47
tomtam 2023. augusztus 05. 20:08 W.G. Sumner több, mint száz éve helyre tette az egyenlőséget, ami nincs. " G. W. Allport pedig az előítéletet, ami van, sőt nélkülözhetetlen.
catalina11
2023. augusztus 06. 13:37
Ugandai Bubu 2023. augusztus 05. 20:56 Csakhogy a NER-rel kapcsolatban nem az a baj, hogy a "férfiak szülhetnek", sosem ez volt a kritika. Ez csak ócska terelés." nocsak Bubu és mi a valódi baj a NER-rel? Például magát személyesen mivel nyomorítja, azon kívül, hogy férfiként nem szülhet?
catalina11
2023. augusztus 06. 13:31
"Elhiteti a kövérekkel, hogy ez rendben van; a lassúakkal hogy gyorsak; a fahangúakkal, hogy az operában a helyük es persze a férfiakkal, hogy szülhetnek. " nem véletlen! "Tehát mi zsidók külön helyet foglalunk el a társadalomban, mialatt más fajokat lealacsonyítottak a közönséges egyenlőségbe. Ezért van az, hogy a szerzői mi vagyunk ennek az egyenlőség-csalásnak, ami lealacsonyít mindenki mást az ALSÓ szintre." mondá a zsidó Rosenthal.. „(A bolsevizmus) a zsidók között semmi esetre sem új. Már Spartacus-Weishaupt-tól kezdve, Karl Marx-on át egészen Trockíjig (Oroszország), Kun Béláig (Magyarország), Rosa Luxemburgig (Németország), Emma Goldmanig (USA), ez a világraszóló összeesküvés a civilizáció megdöntésére és a társadalom átépítésére, a korlátozott fejlődés, a rosszindulatú irigység és a lehetetlen egyenlőség alapján, folyamatosan nő.” (Winston Churchill, Illustrated Sunday Herald, 1920. február 8)."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról