Filmbe illő autós üldözés volt az M2-esen, mutatjuk a részleteket (VIDEÓ)

2023. augusztus 02. 07:15

Akciófilmekbe illő jelenetek szemtanúi lehettek a Dunakeszi környékén autózok.

2023. augusztus 02. 07:15

A Budapesti Autósok oldal számolt be arról az esetről, amelyet egy olvasójuk fedélzeti kamerája rögzített kedd délelőtt az M2-esen, Dunakeszi környékén.

Mint írták, a felvételen jól kivehető, ahogy egy szirénázó rendőrautó próbálja megállítani a mögötte közlekedő, rendszámtábla nélkül száguldó Mercedest, amely többszöri jelzésre sem húzódik le. Ezután pillanatokon belül egy másik rendőrautó is feltűnik.

„A sofőr a belső sávból próbált meglépni, ám a rendőrök azonnal ráhúzták a kormányt. Ennek következtében nekihajtott a beton sávelválasztónak, majd ismét rálépett a gázra”

előtte pedig kétszer is nekiütközött az egyik rendőrautónak

 – írták.

A manőverezésben végül kitört a kocsi bal hátsó kereke, így az egyenruhások a leállósáv melletti szalagkorláthoz szorították a szabálysértőt. „Majd az autóból kipattanva fegyvert ragadtak és másodpercek alatt kirángatták az ülésekről az utasokat” – idézte a Tények beszámolóját a portál.

Az üldözésről készült videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.Béla
2023. augusztus 04. 16:35
BPI autósok videót nem vagyok hajlandó megnézni!
need-info
2023. augusztus 02. 16:01
Ki volt az a rettenetesen primitív, aki csinálta a videót? Az utolsó pillanatok voltak a legfontosabbak és a lényeg nincs rajta, amikor kiszedik ezt a tetüt. Hihetetlen, hogy egyesek nem tudnak készíteni egy normális videót.
anegy_
2023. augusztus 02. 14:47
A betyárját, ez is nagyon profi akció volt! Gratula!
Phm045
2023. augusztus 02. 12:59
Svéd cserediákok voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!