A „minden, de tényleg minden szar itthon” brigád egyik nagyon okos tagja böffent egyet

2023. augusztus 23. 07:52

Hányadiknak kell lennie egy országnak bármely ranglistán, hogy kiérdemelje a rendezés jogát?

2023. augusztus 23. 07:52
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Nos, a »minden, de tényleg minden szar itthon« brigád egyik nagyon okos tagja böffent egyet. A magam részéről nem értem, hogy egy sportesemény megrendezésével együtt járó sportdiplomáciai siker, országimázs építés és nem mellesleg turisztikában, vendéglátásban és egyéb szolgáltatásban lecsapódó anyagi haszon és a megnyert érmek száma között mi az összefüggés?! Illetve kérdésként merül fel, hogy hányadiknak kell lennie egy országnak bármely ranglistán, hogy kiérdemelje a rendezés jogát?! Válaszokat a szerkesztőségbe kérjük!”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. augusztus 23. 16:17
A balsevisták még nem kötöttek bele a bejárati transzparensekbe- Welcome-Istenhozott! Mi van, rettegnek a diktatúra miatt ?!!! Az élelmesebbjének már Anti -Orbán dezodort, Ördögvizet, stadionellenes sapkát stb. kellene már régóta árulnia !
Namond
2023. augusztus 23. 09:11
Kötter te fasz! https://telex.hu/belfold/2023/08/23/pesty-laszlo-meszaros-lorinc-szijj-laszlo
counter-revolution
2023. augusztus 23. 08:36
Egri (Edelstein) olyan listára hivatkozik, ahol egy darab arany többet ér, mint a mi hét ezüstünk és nyolc bronzunk.
Zsolakomarom
2023. augusztus 23. 08:35
"Hányadiknak kell lennie egy országnak bármely ranglistán, hogy kiérdemelje a rendezés jogát?" mondjuk feljebb, mint 2010ben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!